A-Tiilikate Hengittävä aluskate Tyvek Pro

0.00 €

Hengittävä aluskate Tyvek Pro on vesitiiis, mutta kuitenkin vesihöyryn läpäiseva. Alukate on erittäin repäisynkestävä, joka lisäksi muotoutuu helposti läpivientien ympärille. Ulkopinta on vihreä, joten asennettaessa ei ole heijastavia pintoja. Hengittävän aluskatteen edut tulevat esiin erityisesti vanhojen kattojen korjausten yhteydessä, koska tuote voidaan asentaa vanhan rakenteen päälle.

Paloluokitus DIN 4102:B2. Paino n. 125 g/m2. Vesitiiveysluokka W1 myös vanhennuksen jälkeen.

Menekki:

katon pinta-ala x 1,25

Asennus:

Aluskate levitetään kattotuolien päälle yleensä vaakasuuntaan ja kiinnitetään huopanauloilla tai hakasilla. Samanaikaisesti aluskatteen päälle asennetetaan tuuletusrimat (esim. 22 x 50 mm) kattotuolien suuntaisesti. Aluskatteen asennus aloitetaan läheltä lappeen alareunaa huomioiden mahdollisen veden poispääsy aluskatteen päältä. Kaikissa tilanteissa aluskatteen on yletyttävä selvästi ulkoseinärakenteen ulkopuolelle. Aluskatetta limitetään vähintään 150 mm sekä vaaka- että pystysaumoissa. Pituussuuntaiset jatkokset tehdään kattotuolien kohdalle. Katon harjalla vastakkaisten lappeiden aluskatteet tuodaan reilusti harjan yli.

Mitat 60 m2/rll, leveys 1500 mm, pituus 40 m

A-Tiilikate

http://www.a-tiilikate.fi/

A-Tiilikate Oy on puhtaasti suomalainen perheyritys, joka toimii betonialalla jo toisessa polvessa. Hannu Hakala, Heli Väliharju ja Marko Rauhala luotsaavat uuden ajan betonialan yritystä. Yrittäminen ja vastuunkanto ovat meille arkipäivää.