A-Tiilikate Muovialuskate, kondenssisuojattu, Anticon Proof

0.00 €

Kondenssisuojattu muovialuskate on yläpinnaltaan tiivis ja huokoiselta alapinnaltaan imukykyinen. Tiivis yläpinta estää vesivuotojen pääsyn eristetilaan. Lisäksi aluskate kerää alapintaansa siihen tiivistyneen kondenssikosteuden ja haihduttaa sen ilmaan.

Paino 132 g/m2. Vesitiiveysluokka W1 myös vanhennuksen jälkeen. Muotoutuu helposti läpivientien ympärille. Materiaalitakuu 20 vuotta. Valmistettu Suomessa.

Menekki:

katon pinta-ala x 1,25

Asennusohje:

Aluskate levitetään kattotuolien päälle yleensä vaakasuuntaan ja kiinnitetään huopanauloilla tai hakasilla. Samanaikaisesti aluskatteen päälle asennetetaan tuuletusrimat (esim. 22 x 50 mm) kattotuolien suuntaisesti. Aluskatteen asennus aloitetaan läheltä lappeen alareunaa huomioiden mahdollisen veden poispääsy aluskatteen päältä. Kaikissa tilanteissa aluskatteen on yletyttävä selvästi ulkoseinärakenteen ulkopuolelle. Aluskatetta limitetään vähintään 150 mm sekä vaaka- että pystysaumoissa. Pituussuuntaiset jatkokset tehdään kattotuolien kohdalle. Katon harjalla vastakkaisten lappeiden aluskatteet tuodaan reilusti harjan yli.

Mitat 60 m2/rll, leveys 1500 mm, pituus 40 m

A-Tiilikate

http://www.a-tiilikate.fi/

A-Tiilikate Oy on puhtaasti suomalainen perheyritys, joka toimii betonialalla jo toisessa polvessa. Hannu Hakala, Heli Väliharju ja Marko Rauhala luotsaavat uuden ajan betonialan yritystä. Yrittäminen ja vastuunkanto ovat meille arkipäivää.