Abloy SL905

0.00 €

Hyväksytty 4 lk varmuuslukko, jossa on yli 1 000 000 eri avainvaihtoehtoa. Lukossa on karkaistu hakatelki, joka lukitaan kiertämällä avainta täysi kierros.

Avaimen voi poistaa ainoastaan teljen ollessa ääriasennossa,täysin lukittuna tai kokonaan sisällä. Avain on patenttisuojattu ja lisäavaimia valmistetaan ainoastaan tehtaalla.

Abloy Oy

http://www.abloy.fi/fi/abloy/abloyfi/

Yale on ASSA ABLOY -konserniin kuuluva globaali kuluttajabrändi. Yalea Suomessa edustaa Abloy Oy, joka on johtavia lukkojen, lukitusjärjestelmien ja rakennushelojen valmistajia, sähkölukkojen tuotekehityksen maailman johtaja ja haittalevysylinteriteknologian uranuurtaja.

Asiakkaiden luottamus ABLOY-tuotemerkkiin on ansaittu pitkäjänteisellä työllä, kehittämällä uusia, innovatiivisia tuotteita ja tarjoamalla ammattitaitoista palvelua. Suomessa asiakkaitamme palvelee 150 ABLOY-valtuutettua lukkoliikettä.

Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä. ASSA ABLOY on maailman johtava oviympäristöratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen.