ACD Retro Maxi 14,1 m² turvalasilla, musta runko

3750.00 €

+ integroitu sokkeli 
+ koteloidut profiilit
+ valoa hajottava jäälasi katossa 
+ 4 mm turvalasi 
+ korkea räystäskorkeus

ACD – turvallisuutta ja laatua
ACD kasvihuoneissa on vahva alumiinirunko ja 4 mm karkaistut turvalasit. Karkaistut kuviolasit katossa hajottaa suoraa auringonvaloa ja luo näin suotuisat kasvuolosuhteet. Karkaistut lasit kestävät tavallista paremmin ja turvalasina soveltuvat myös oleskelutilaksi. Turvalasi kestää on noin viisi kertaa vahvempaa, eikä rikkoutuessaan viillä ihoa niin kuin tavallinen lasi.

Kaikissa ACD huoneissa on integroitu sokkeli ja kantavissa paikoissa koteloidut profiilit. Nämä yhdessä karkaistujen lasien kanssa tekevät huoneesta tukevan ja turvallisen.

Hyödylliset lisävarusteet
Prestige- ja Retro–malleihin on saatavana lisäovi (pariovet) ja oleskelumukavuutta lisäävä hyttysverkolla varustettu ovi. Myös kattoluukkuja on saatavana lisävarusteena isompiin malleihin.

Koko 14,1 m² harjakorkeus 283 cm, räystäskorkeus 179 cm, pariliukuovet 140 cm, leveys 380 cm, pituus 371 cm, 2 kattoluukkua.

Jaa sosiaalisessa mediassa

ACD

http://www.kivikangas.fi

Belgiassa valmistetut vankkarakenteiset ACD-kasvihuoneissa on katemateriaalina karkaistu lasi. Huoneet ovat tavallista korkeampia ja sisältävät integroidun sokkelin ja liukuoven vakiovarusteena.