Acon Basket Koripalloteline

139.00 €

ACON Basket on pihapeleihin soveltuva laadukas ja kestävä koripalloteline, joka liikkuu helposti paikasta toiseen rullapyörien avulla, korkeus säädettävissä 190-305cm.

  • Toimitustavat: Rahti kotipihaan
  • Korkeus: 190-305cm (virallinen korkeus)
  • Muuta: Vedellä täytettynä ponttoonin paino on noin 114kg ja hiekalla noin 140 kg (Hiekka suositeltava talvikäytössä) Kuljetusrullat: Kyllä
  • Runko: Maalattua terästä, putken halk. 6,6 cm.
  • Tuotteen paino: 23 kg
Jaa sosiaalisessa mediassa

Acon

http://www.acon.fi

Acon tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita ja innovatiivisia, toimintaan aktivoivia vapaa-ajantuotteita. Laatutuotteiden lisäksi menestyksemme perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka tuntee valikoiman ja taitaa sujuvan asiakaspalvelun. Aloitimme vapaa-ajantuotteiden myynnin vuonna 1996 tuodessamme trampoliinit ensimmäisenä yrityksenä Suomeen. Vuosien saatossa olemme laajentaneet valikoimaamme pelipöytiin, leikkikeskuksiin, uima-altaisiin sekä pihapeleihin. Suunnittelemme ja valmistutamme pääosan tuotteista itse, mutta toimimme myös virallisena maahantuojana joillekin laatumerkeille. Tuotevalikoimamme kantavina teemoina ovat korkean laadun lisäksi liikunnallisuus ja yhdessä tekeminen. Palvelemme asiakkaitamme myymälöissämme Oulussa ja Vantaalla, sekä verkkokaupassa osoitteessa www.acon.fi. Lisäksi osa tuotteistamme löytyy yli sadan korkealuokkaisen urheilu- ja aktiviteettituotemyyjän valikoimista Suomessa, Ruotsissa sekä Baltian alueella.