Acon Wave 183 -maali

199.00 €

ACON Wave 183 on virallisen jääkiekkomaalin kokoinen (183 x 122cm) ja erittäin tukeva maali kovempaankin käyttöön. Tukevuutensa ansiosta se soveltuu niin seurakäyttöön, aktiivipelaajien harjoitteluun ja katulätkään kuin lasten pihapeleihinkin.

  • Sisältö: Vahvan maalin rungon lisäksi sisältää säänkestävän 3mm PP-verkon
  • Toimitustavat: Toimitus postiin
  • Paketin koko: 170 x 32 x 15 cm
  • Muuta: Virallisen jääkiekkomaalin kokoinen – Helppo varastoida jä käsitellä tarvittaessa, koska menee pieneen pakettiin Runko: 42mm galvanoitu ja jauhemaalattu teräs, seinämävahvuus 2mm
  • Tuotteen paino: 25 kg
Jaa sosiaalisessa mediassa

Acon

http://www.acon.fi

Acon tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita ja innovatiivisia, toimintaan aktivoivia vapaa-ajantuotteita. Laatutuotteiden lisäksi menestyksemme perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka tuntee valikoiman ja taitaa sujuvan asiakaspalvelun. Aloitimme vapaa-ajantuotteiden myynnin vuonna 1996 tuodessamme trampoliinit ensimmäisenä yrityksenä Suomeen. Vuosien saatossa olemme laajentaneet valikoimaamme pelipöytiin, leikkikeskuksiin, uima-altaisiin sekä pihapeleihin. Suunnittelemme ja valmistutamme pääosan tuotteista itse, mutta toimimme myös virallisena maahantuojana joillekin laatumerkeille. Tuotevalikoimamme kantavina teemoina ovat korkean laadun lisäksi liikunnallisuus ja yhdessä tekeminen. Palvelemme asiakkaitamme myymälöissämme Oulussa ja Vantaalla, sekä verkkokaupassa osoitteessa www.acon.fi. Lisäksi osa tuotteistamme löytyy yli sadan korkealuokkaisen urheilu- ja aktiviteettituotemyyjän valikoimista Suomessa, Ruotsissa sekä Baltian alueella.