Aduro 1-1

0.00 €

Aduro 1 on moderni ja suuritehoinen kiertoilmatakkauuni, joka polttaa tehokkaasti. Normaalikokoisessa tulipesässä voi polttaa 36 cm pitkiä polttopuita. Takkauunissa on suuri kaartuva lasi-ikkuna ja piilosaranat, ja muotoilun täydentämiseksi tuhkalaatikko on kätketty luukun taakse. Luukku on vahvistettu hitsauksilla ja arina on valmistettu valuraudasta.

Parhaimman mahdollisen polttotuloksen saavuttamiseksi uunin ensi- ja toisioilma (primääri- ja sekundääri-ilma) on säädeltävissä, lisäksi tulisijassa on sisäänrakennettu tertiääri-ilma. Takkauunin luukku pysyy puhtaana noesta ilmanohjaukseen perustuvan suojamekanismin – ilmavaipan – avulla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aduro

http://www.aduro.fi/

Aduro kehittää, valmistaa ja markkinoi takkauuneja, joissa on moderni, tanskalainen muotoilu. Olemme vuosikausia erikoistuneet kehittämään huipputeknisiä takkauuneja, joissa noudatetaan nykyaikaisimpia ja kehittyneimpiä palamisperiaatteita. Emme tee kompromisseja tuotteiden laadun suhteen ja pyrimme aina yhdistämään teknisen ja esteettisen puolen kuluttajien vaatimuksiin käyttäjäystävällisyydestä. Euroopassa on asennettu yli 100 000 Aduro-takkauunia.