Ainoakoti Valo 126

0.00 €

Ainoa Valo – Moderneja koteja, joihin päivä paistaa

Ainoa Valo -malliston talot ovat nimensä mukaisesti valoisia, täynnä ihastuttavan avaria ja toimivia tiloja. Olohuone ja keittiö ovat näissä valmistaloissa aina yhtenäistä tilaa. Yksikerroksisten mallien viistot sisäkatot korostavat ilmavuuden tuntua entisestään. Suurilla ikkunoilla viimeistellyt julkisivut ovat tyyliltään modernin pelkistettyjä. Talomallit on suunniteltu sopimaan myös hiukan pienemmille kaupunkitonteille.

Ainoa Valo -talojen reilu runkosyvyys mahdollistaa helpon ja monipuolisen muunneltavuuden: esimerkiksi huoneiden kokoja voidaan muuttaa ja niiden paikkaa vaihtaa − tai kääntää vaikka koko pohja peilikuvaksi. Malleille on ominaista myös takapihan rauhaan sijoitettu yhtenäinen ja tilava terassi sekä etukuistin yhteydessä oleva ulkovarasto.

Ainoa Valo 126 on ulkomitoiltaan kompakti mutta silti sisätiloiltaan yllättävän avara. Olohuone on sijoitettu talon kulmaan, isot ikkunat antavat sisään reilusti päivänvaloa kahdesta suunnasta. Keittiö ja ruokailutila sijaitsevat olohuoneen yhteydessä. Suuremmissa makuuhuoneissa riittää sijaa erilaisille säilytysratkaisuille.

  • Huoneluku: 3 h, k, oh, khh, sauna ja tekninen tila 
  • Huoneistoala: 105,0 m2
  • Kerrosala: 126,0 m2
  • Kerrosluku: 1

Muuttovalmis vai sisustusvalmis?

Huom! Muuttovalmiin Ainoakodin toimitussisältöön kuuluvat myös lämmitysjärjestelmä, lämmönlähde ja takka.

Katso hinnastot ja toimitussisällöt >

Jaa sosiaalisessa mediassa