Ainoakoti Valo 152A

0.00 €

Ainoa Valo – Moderneja koteja, joihin päivä paistaa

Ainoa Valo -malliston talot ovat nimensä mukaisesti valoisia, täynnä ihastuttavan avaria ja toimivia tiloja. Olohuone ja keittiö ovat näissä valmistaloissa aina yhtenäistä tilaa. Yksikerroksisten mallien viistot sisäkatot korostavat ilmavuuden tuntua entisestään. Suurilla ikkunoilla viimeistellyt julkisivut ovat tyyliltään modernin pelkistettyjä. Talomallit on suunniteltu sopimaan myös hiukan pienemmille kaupunkitonteille.

Ainoa Valo -talojen reilu runkosyvyys mahdollistaa helpon ja monipuolisen muunneltavuuden: esimerkiksi huoneiden kokoja voidaan muuttaa ja niiden paikkaa vaihtaa − tai kääntää vaikka koko pohja peilikuvaksi. Malleille on ominaista myös takapihan rauhaan sijoitettu yhtenäinen ja tilava terassi sekä etukuistin yhteydessä oleva ulkovarasto.

Tässä mallissa sisäänkäynti on talon lyhyemmällä seinustalla, talo on helppo sijoittaa kapeallekin tontille. Pohjaratkaisu on selkeä: makuuhuoneet, kodinhoito- ja pesutilat sekä olohuone ja keittiö ovat omia kokonaisuuksiaan. Takapihan suurella terassilla viihdytään varmasti vielä vuosien päästä.

  • Huoneluku: 4 h, k, oh, khh, sauna ja tekninen tila

  • Huoneistoala: 130,0 m2

  • Kerrosala: 152,0 m2

  • Kerrosluku: 1

Muuttovalmis vai sisustusvalmis?

Huom! Muuttovalmiin Ainoakodin toimitussisältöön kuuluvat myös lämmitysjärjestelmä, lämmönlähde ja takka.

Katso hinnastot ja toimitussisällöt >

Jaa sosiaalisessa mediassa