Aito 16

0.00 €

Aito jatkuvalämmitteisissä kiukaissa yhdistyvät tyylikäs moderni muotoilu ja kestävyys. Kiukaiden vahva rakenne ja iso kivitila takaavat tasaiset ja miellyttävät löylyt. Musta emaloitu teräsvaippa luo tyylikkyyttä ja on helppo pitää puhtaana.

Pohjan kokoinen arina ja tulipesän 10 mm vahvuinen kattolevy puolestaan varmistaa kestävyyden. Lasillinen valurautaluukku luo tunnelmaa ja helpottaa tasaisen tulen ylläpitämistä. Säädettävien jalkojen ansiosta kiukaan asennus on helppoa. Kiuas liitetään hormiin päältä tai takaa.Kiukaista on saatavana myös vesisäiliölliset mallit, joissa vesisäiliö sijaitsee kiukaan etuosassa. Vesisäiliössä on suuri helppokäyttöinen täyttöaukko ja hanan kätisyys on vaihdettavissa.

  • Löylyhuoneen koko 8–16 m³
  • Mitat (KxLxS) 76x40x50 cm
  • Kokonaispaino / Kivimäärä 109 kg / 50 kg
  • Liitinhormin ulkohalkaisija 119 mm
  • Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta 54 cm
  • Tulipesän katon vahvuus 10 mm
  • Ulkokuori emaloitu, musta
Jaa sosiaalisessa mediassa

Aito-kiuas

http://www.aito-kiukaat.fi/fi/etusivu.html

Aidon lämmön lähteillä Kaikissa Aito-tuotteissa yhdistyvät pitkät perinteet, tinkimätön laatu ja viimeistelty muotoilu. Aito-kiukailla saunotaan niin kaupungissa, metsän siimeksessä kuin meren rannallakin. Aito-takkaluukuista löydät korkealuokkaiset ja tyylikkäät ratkaisut niin perinteiseen kuin moderniinkiin tyyliin. Kaikki Aito-tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja avainlipputuotteita. Legendaarinen ja jäljittelemätön AK Kertalämmitteinen AK-kiuas tarjoaa yhdellä lämmityksellä löylyt vielä seuraavana aamunakin. Kiukaan pitkistä ja pehmeän hapekkaista löylyistä on moni löytänyt saunomisen syvimmän olemuksen. AK-kiuas on jäljittelemätön oman tiensä kulkija. Jatkuvalämmitteisten Aito-kiukaiden eleetön ja palkittu design viehättää silmää vuosienkin kuluttua. Kiukaiden korkealuokkaiset materiaalit takaavat löylynautinnon seuraavallekin sukupolvelle. Emalointi Useimmissa Aito-kiukaissa käytetty ainutlaatuinen emalipinta tekee kiukaasta kestävän ja helppohoitoisen. Lasimainen pinta estää lian ja pölyn tarttumisen sekä pinta on helppo puhdistaa. Emalointi suojaa terästä ja estää sen ruostumisen sekä tukevoittaa ja jäykistää kiukaan ulkokuorta. Aito-tuotteet valmistaa NARVI Oy Lapinkylässä Raumalla. Tänä vuonna NARVI Oy viettää 75-juhlavuottaan. Koko yrityksen toimintaa ja tuotekehitystä ohjaa kestävän kehityksen periaatteet.