Aito AK-47

0.00 €

AITO-kiuas on perinteinen kertalämmitteinen kiuas, jonka löylyissä nautit saunomisesta aidoimmillaan. Legendaarisella, kertalämmitteisellä kiukaalla saunot yhdellä lämmityksellä aamuun asti. Mahtava kivimäärä mahdollistaa juuri halutunlaiset, hapekkaat löylyt, joita on helppo säädellä. Ainutlaatuinen, emaloitu teräsvaippa tekee kiukaasta pitkäikäisen ja helpon hoitaa.

Kiukaaseen kuuluu vakioina keraamiset kivet, jotka puolittavat lämmitysajan ja puunkulutuksen.Keraamisten kivien pyöreä muoto parantaa myös vetoa. Kivien lämmönkestävyys on ensiluokkainen, mikä pidentää niiden käyttöikää.

Kiukaan vaippa on eristetty ja eristys suojattu ruostumattomalla teräspellillä. Tulipesä muodostuu tulenkestävästä massasta valetuista elementeistä. Kivitila on vuorattu tulitiilellä. Kiukaan suuluukku, arina ja sisäkansi ovat valurautaa. Kiuas toimitetaan asennusvalmiina osina, jotka kootaan ilman laastia kiukaan sijoituspaikalla. AK-kiukaan yhdyshormit ovat saatavana lisävarusteena.

  • Löylyhuoneen koko 8–12 m³
  • Korkeus 101 cm
  • Halkaisija 47 cm
  • Kokonaispaino / Kivimäärä 250 kg / 65 kg
  • Liitinhormin ulkohalkaisija 150 mm
  • Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta 128 cm
  • Ulkokuori musta, emaloitu
Jaa sosiaalisessa mediassa

Aito-kiuas

http://www.aito-kiukaat.fi/fi/etusivu.html

Aidon lämmön lähteillä Kaikissa Aito-tuotteissa yhdistyvät pitkät perinteet, tinkimätön laatu ja viimeistelty muotoilu. Aito-kiukailla saunotaan niin kaupungissa, metsän siimeksessä kuin meren rannallakin. Aito-takkaluukuista löydät korkealuokkaiset ja tyylikkäät ratkaisut niin perinteiseen kuin moderniinkiin tyyliin. Kaikki Aito-tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja avainlipputuotteita. Legendaarinen ja jäljittelemätön AK Kertalämmitteinen AK-kiuas tarjoaa yhdellä lämmityksellä löylyt vielä seuraavana aamunakin. Kiukaan pitkistä ja pehmeän hapekkaista löylyistä on moni löytänyt saunomisen syvimmän olemuksen. AK-kiuas on jäljittelemätön oman tiensä kulkija. Jatkuvalämmitteisten Aito-kiukaiden eleetön ja palkittu design viehättää silmää vuosienkin kuluttua. Kiukaiden korkealuokkaiset materiaalit takaavat löylynautinnon seuraavallekin sukupolvelle. Emalointi Useimmissa Aito-kiukaissa käytetty ainutlaatuinen emalipinta tekee kiukaasta kestävän ja helppohoitoisen. Lasimainen pinta estää lian ja pölyn tarttumisen sekä pinta on helppo puhdistaa. Emalointi suojaa terästä ja estää sen ruostumisen sekä tukevoittaa ja jäykistää kiukaan ulkokuorta. Aito-tuotteet valmistaa NARVI Oy Lapinkylässä Raumalla. Tänä vuonna NARVI Oy viettää 75-juhlavuottaan. Koko yrityksen toimintaa ja tuotekehitystä ohjaa kestävän kehityksen periaatteet.