Aito SK

0.00 €

Pieniinkin saunoihin sopiva Aito SK -kiuas antaa saunaan tasaiset ja pehmeät löylyt. Kiinteä termostaatti pitää lämpötilan halutulla tasolla. Lämpötilaa, ajastinta ja päälläoloaikaa säädellään tyylikkäästä elektronisesta ohjauspaneelista. Ohjausyksikön johdon pituus on 3 metriä. Kiukaan esivalinnan voi säätää enimmillään 8 tuntiin ja päälläolon enimmäisaika on 4 tuntia. Lämpötila voidaan säätää 60–120 asteen välille.

SK-kiukaita valmistetaan kahta eri tehoa, 6 kW ja 9 kW, ja kiuas voidaan sijoittaa pieneenkin tilaan pienten suojaetäisyyksien ansiosta. Kiukaan kaulus on emaloitu ja sen vaippa on mustaksi maalattua terästä. Kiukaan toimitukseen sisältyy erillinen ohjausyksikkö. NARVI Oy:n valmistamissa sähkökiukaissa on poikkeuksellisen paksu vastus (8,5 mm). Tämä pidentää vastuksen käyttöikää, ylikuumenemisriskin oleellisesti vähentyessä.

Aito SK 6 kW / Aito SK 9 kW
•Löylyhuoneen koko 4–9 m³ / 9–15 m³
•Teho 6 kW / 9 kW
•Mitat (KxLxS): 52x46x30 cm
•Kokonaispaino 37 kg
•Kivimäärä 25 kg
•Ulkokuori maalattu teräs
Jaa sosiaalisessa mediassa

Aito-kiuas

http://www.aito-kiukaat.fi/fi/etusivu.html

Aidon lämmön lähteillä Kaikissa Aito-tuotteissa yhdistyvät pitkät perinteet, tinkimätön laatu ja viimeistelty muotoilu. Aito-kiukailla saunotaan niin kaupungissa, metsän siimeksessä kuin meren rannallakin. Aito-takkaluukuista löydät korkealuokkaiset ja tyylikkäät ratkaisut niin perinteiseen kuin moderniinkiin tyyliin. Kaikki Aito-tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja avainlipputuotteita. Legendaarinen ja jäljittelemätön AK Kertalämmitteinen AK-kiuas tarjoaa yhdellä lämmityksellä löylyt vielä seuraavana aamunakin. Kiukaan pitkistä ja pehmeän hapekkaista löylyistä on moni löytänyt saunomisen syvimmän olemuksen. AK-kiuas on jäljittelemätön oman tiensä kulkija. Jatkuvalämmitteisten Aito-kiukaiden eleetön ja palkittu design viehättää silmää vuosienkin kuluttua. Kiukaiden korkealuokkaiset materiaalit takaavat löylynautinnon seuraavallekin sukupolvelle. Emalointi Useimmissa Aito-kiukaissa käytetty ainutlaatuinen emalipinta tekee kiukaasta kestävän ja helppohoitoisen. Lasimainen pinta estää lian ja pölyn tarttumisen sekä pinta on helppo puhdistaa. Emalointi suojaa terästä ja estää sen ruostumisen sekä tukevoittaa ja jäykistää kiukaan ulkokuorta. Aito-tuotteet valmistaa NARVI Oy Lapinkylässä Raumalla. Tänä vuonna NARVI Oy viettää 75-juhlavuottaan. Koko yrityksen toimintaa ja tuotekehitystä ohjaa kestävän kehityksen periaatteet.