MAINOS

Aito Verkkokiuas

0.00 €

Tyylikäs sähkökiuas, jonka suuri kivimäärä takaa pehmeät pitkät ja kosteat löylyt. Löylyn voimakkuutta voidaan säätää heittämällä löylyvettä eri kohtaan kiuasta. Kiukaan yläosasta saadaan kuumimmat löylyt, veden valuessa alaspäin kivissä, löyly pehmenee ja kosteus lisääntyy. Kiukaan vaippa on ruostumatonta terästä ja sen etupinnassa on tyylikäs musta verkko.

Lämpötila saadaan pidettyä halutulla tasolla, tarkan elektronisen termostaatin avulla. Termostaatin anturi tulee kiukaan yläpuolelle lähelle löylyhuoneen kattoa minkä ansiosta lämpötila pysyy tasaisena. Lämpötilaa, ajastinta ja päällä olo aikaa säädellään ohjauspaneelista. Sen voi sijoittaa joko löylyhuoneeseen tai löylyhuoneen ulkopuolelle. Ohjauspaneelin johtimen vakiopituus on 1,5 metriä. Kiukaan ajastimen voi säätää 15 minuutista 24 tuntiin. Kiukaan päälläolon enimmäisaika on 4 tuntia. Lämpötilansäätö on 40 – 115 astetta. Kiukaiden tehot ovat 6 tai 9 kW. Kiukaan toimitukseen sisältyy erillinen ohjausyksikkö. Lisäksi kiukaaseen on saatavana lisävarusteena kulma-asennusteline.
NARVI Oy:n valmistamissa sähkökiukaissa on poikkeuksellisen paksu vastus (8,5 mm). Tämä pidentää vastuksen käyttöikää, ylikuumenemisriskin oleellisesti vähentyessä.

Aito verkko 6 kW / Aito verkko 9 kW
•Löylyhuoneen koko 5–8 m³/ 8–14 m³
•Teho 6 kW / 9 kW
•Mitat (KxLxS): 88 x43 x34 cm
•Kokonaispaino 80 kg
•Kivimäärä 60 kg
•Ulkokuori ruostumaton teräs
Jaa sosiaalisessa mediassa

Aito-kiuas

http://www.aito-kiukaat.fi/fi/etusivu.html

Aidon lämmön lähteillä Kaikissa Aito-tuotteissa yhdistyvät pitkät perinteet, tinkimätön laatu ja viimeistelty muotoilu. Aito-kiukailla saunotaan niin kaupungissa, metsän siimeksessä kuin meren rannallakin. Aito-takkaluukuista löydät korkealuokkaiset ja tyylikkäät ratkaisut niin perinteiseen kuin moderniinkiin tyyliin. Kaikki Aito-tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja avainlipputuotteita. Legendaarinen ja jäljittelemätön AK Kertalämmitteinen AK-kiuas tarjoaa yhdellä lämmityksellä löylyt vielä seuraavana aamunakin. Kiukaan pitkistä ja pehmeän hapekkaista löylyistä on moni löytänyt saunomisen syvimmän olemuksen. AK-kiuas on jäljittelemätön oman tiensä kulkija. Jatkuvalämmitteisten Aito-kiukaiden eleetön ja palkittu design viehättää silmää vuosienkin kuluttua. Kiukaiden korkealuokkaiset materiaalit takaavat löylynautinnon seuraavallekin sukupolvelle. Emalointi Useimmissa Aito-kiukaissa käytetty ainutlaatuinen emalipinta tekee kiukaasta kestävän ja helppohoitoisen. Lasimainen pinta estää lian ja pölyn tarttumisen sekä pinta on helppo puhdistaa. Emalointi suojaa terästä ja estää sen ruostumisen sekä tukevoittaa ja jäykistää kiukaan ulkokuorta. Aito-tuotteet valmistaa NARVI Oy Lapinkylässä Raumalla. Tänä vuonna NARVI Oy viettää 75-juhlavuottaan. Koko yrityksen toimintaa ja tuotekehitystä ohjaa kestävän kehityksen periaatteet.