Akvaterm Akva Geo

0.00 €

AKVA GEO –malliston vakiokoot vaihtelevat 300 ja 5000 litran välillä ja eristeenä toimii saumaton, teräslevykuorella päällystetty, 100 mm:n polyuretaani. Jokainen varaaja sisältää vakiona kaksi käyttövesikierukkaa, joiden kokoja voidaan tarvittaessa muuttaa. Sisällä on tehokas, oikean lämmönkerrostumisen varmistava ohjausputkisto sekä välilevy. Mallien korkeus vaihtelee 2050 ja 2500 mm välillä ja halkaisija on 650 – 2000 mm. Kaikenlaiset yhde- ja kokomuutokset ovat helposti ja edullisesti toteutettavissa.

  • Lämpöpumppuasiakkaiden tarpeisiin kehitetty lämminvesivaraaja (lämmitys ja käyttövesi)
  • Uuden sukupolven tehokas, kaksitasoinen rakenne antaa runsaasti käyttövettä sekä samanaikaisesti lämmitysjärjestelmän tarvitseman energian
  • Monipuolisesti muokattavissa ja kaikkiin lämmön-lähteisiin soveltuva

Akvaterm Oy

http://www.akvaterm.fi/

Akvaterm on lämminvesivaraajien, muiden LVI-alan säiliöiden sekä näihin liittyvien varusteiden valmistaja ja markkinoija. Akvaterm on perustettu vuonna 1993; yrityksen toiminnassa ikä näkyy kokeneen henkilökunnan kannattelemana osaamisena. Yritys on myös halunnut huolehtia osaamisen karttumisesta ja jatkuvasta innovatiivisesta tuotekehityksestä – käyttäjien tarpeisiin kehitettyjen todellisten ratkaisujen hiomisesta.