Akvaterm Akvasan

0.00 €

Kehitetty ahtaisiin tiloihin ja kapeisiin kuljetusaukkoihin – halkaisija vain 810 mm. Etenkin AKVASAN 0,5 on ulkomittojensa vuoksi erittäin kompakti, mutta kuitenkin toiminnaltaan tehokas varaaja. AKVASAN-varaajien eristyksenä toimii samanlainen tehokas polyuretaani, kuin AKVA-varaajissakin, mutta AKVASAN-varaajissa eristyksen paksuus on 50 mm, koska itse varaajakin on pinta-alaltaan pienempi.

EK-mallit on varustettu lisäksi yhdellä yläosassa olevalla lämmönvaihtimella ja sähkövastusyhteellä. Lisätilauksesta on mahdollista lisätä toinenkin vaihdin alaosaan esimerkiksi latauskierukaksi tai käyttöveden esilämmitykseen. AKVASAN-varaajia yhdistelemällä voidaan pieneenkin tilaan rakentaa energiatehokas lämpöenergian säilytysratkaisu.

Akvaterm Oy

http://www.akvaterm.fi/

Akvaterm on lämminvesivaraajien, muiden LVI-alan säiliöiden sekä näihin liittyvien varusteiden valmistaja ja markkinoija. Akvaterm on perustettu vuonna 1993; yrityksen toiminnassa ikä näkyy kokeneen henkilökunnan kannattelemana osaamisena. Yritys on myös halunnut huolehtia osaamisen karttumisesta ja jatkuvasta innovatiivisesta tuotekehityksestä – käyttäjien tarpeisiin kehitettyjen todellisten ratkaisujen hiomisesta.