Ala-Peite Hirsiallas

3460.00 €

Paketti sisältää altaan puuosat tarvikkeineen, eristeet hirsien väliin ja allaspussin, eli täydellinen uima-allas ilman suodatinlaitetta ja hoitovälineitä. Mukana tulee suomenkieliset asennusohjeet altaan asennukseen ja hoitamiseen. Voit pyytää asennusohjeet etukäteen tutustumista varten.

Suosittelemme tilaamaan altaaseen lisäksi suodatinsarjan kokoa 1 (rasti ruutuun pitkät läpiviennit), sekä altaan hoitovälineet kuten pohjaimurin, haavin ja allaskemikaalipaketin. Portaiksi altaaseen sopii u-kaariporras 4 askelmaa. Portaiden kohtaan tuleva seinän levikesarja sekä ulkopuolen puiset portaat kuuluvat pakettiin mukaan.

  • Altaan ulkomitat on n. 400 x 550 cm. Sisämitta on 350 x 500 cm
  • Kaksoishirsirakenne

Ala-Peite Oy

http://www.ala-peite.fi

Ala-Peite Oy Raimo ja Aino Alanko perustivat vuonna 1964 Ala-Peite nimisen yrityksen valmistamaan hinattavien puimureiden ja itsesitojien kuljetinmattoja. Toiminta oli aluksi pientä ja tuotantotilat vaatimattomat. Tuote osoittautui hyväksi ja toiminta kasvoi nopeasti, töitä tehtiin usein kellon ympäri. Toiminnalle syntyi parempia edellytyksiä ja valmistus laajeni myös suojapeitteisiin lähinnä maatalouden tarpeisiin. Vuosia – ja vuosikymmeniä on kulunut, toiminta on laajentunut kovasti, ja nykyään olemme arvostettu suojausalan valmistaja suomessa. Tuotantomme myydään lähes kokonaan kotimaahan, vientiä on vähän. Vuodesta 1999 alkaen yrittäjänä on toiminut Jarkko Alanko Raimon ja Ainon jäätyä eläkkeelle. 1970 luvulta alkaen olemme valmistaneet myös uima-altaiden vesieristeitä, allasmuoveja. Altaita on rakennettu yksityiskäyttöön ja nyt myöhemmin myös jonkin verran julkisiin tiloihin. Yksityisaltaiden myynti on kasvanut kovasti 1990 luvun lopulta lähtien, nykyään toiminta-alueemme on koko suomi ja olemme yksi merkittävimmistä toimijoista alalla. Toimimme ainoastaan laadukkaiden merkkituotteiden parissa, halvat massatuotteet eivät kuulu ohjelmaamme. Toiminnan perusajatus on hankkia tavara eurooppalaisilta valmistajilta isoissa erissä ja varastoida meidän varastossa. Näin asiakas saa tuotteen aina heti, ilman odottelua ja parhaaseen hintaan. Tuotekokonaisuus huomioiden tarjoamme suomen parhaan hintatason ja nopeimman toimituksen.