Allasvesi Oy Helmi 750

9750.00 €

Perhealtaiden ehdotonta eliittiä edustaa Helmi 750 allas. Helmi-allas on sijoitus, jolla nostat kodin tai huvilan käyttöarvoa.

Kuten muissakin Helmi-altaissa, kaikki tekniset yksityiskohdat on mietitty valmiiksi, esimerkiksi valaisimet asennetaan aina kohdekohtaisesti.

Tehokkailla suodatuslaitteilla varmistamme ettei altaasta tule rasite, vaan uimaveden saa pysymään vaivattomasti puhtaana vähäisillä hoitotoimenpiteillä.

Altaan perusvarusteet ovat varsin kattavat, ja lisävarusteilla pystytään toteuttamaan vaativammankin uimarin tarpeet. Ovaalin muotoilun ansiosta allas soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi pinta-asennukseen.

Muovi Simola Oy valmistaa jokaisen Helmi 750 altaan yksilöllisesti käsityönä käyttäen vain parhaita materiaaleja. Altaan rungolla on valmistajan myöntämä kymmenen vuoden laatutakuu.

Allasvesi Oy

http://uima-altaat.fi/

Kotimaiset lasikuidusta valmistetut Helmi-altaat ja saksalaiset terässeinäaltaat. Uima-allaskatteet, peitteet, allasvalot ja lämmitysvaihtoehdot. Hoito- ja puhdistusvälineet, allasrobotit ja kemikaalit. Kanadalaiset Beachcomber porealtaat ja kotimaiset Lempi-paljut.