Alpha-InnoTec LWD

0.00 €

Alpha-InnoTecin LWD-ilmavesilämpöpumput tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, korkean luotettavuuden ja helpon asennuksen. Ne koostuvat kahdesta osasta; ulos sijoitetaan varsinainen lämpöpumppu ja sisälle pieni hydrauliikka- ja ohjauskeskus. LWD-sarjan lämpöpumput sopivat hyvin sekä uusien että saneerattavien pientalojen päälämmönlähteeksi. LWD asennetaan joko seinään tai maahan.

Tarjolla on kolme mallia, joiden nimellistehot ovat 5, 7 ja 9 kW. LWD-ilmavesilämpöpumput toimivat vielä -20 °C -ulkolämpötilassa. Veden korkein ulostulolämpötila on jopa 70 °C. Pienen tilantarpeen ansiosta LWD-pumput voidaan helposti yhdistää osaksi muuta lämmitysjärjestelmää (puu, aurinko, öljy). R-mallit mahdollistavat aktiiviseen jäähdytykseen.

Alpha-InnoTec

http://www.callidus.fi

Saksalainen Alpha-InnoTec on Euroopan johtavia lämpöpumppuvalmistajia. Sen maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput tunnetaan testatusta erinomaisesta laadustaan, energiatehokkuudestaan ja hiljaisuudestaan. Alpha-InnoTecin innovatiiviset tuotteet ovat vieneet alan teknistä kehitystä jatkuvasti eteenpäin. Yhteistyössä Alpha-InnoTecin kanssa Callidus ratkaisee lämmityksen aina mittatilaustyönä. Callidus tarjoaa ratkaisuja lämmitykseen, vedenkäsittelyyn ja saniteettitiloihin aina asiakkaan todellisen tarpeen mukaan. Lämmityksessä erityisalaamme ovat lämpöpumput, aurinko-, öljy- ja kaasulämmitys sekä näistä rakennettavat hybridijärjestelmät. Vedenkäsittelyyn ja saniteettitiloihin tarjoamme laajan valikoiman toimivia ja tehokkaita ratkaisuja. Lisäksi tuomme maahan muita lämmitykseen, vedenkäsittelyyn ja saniteettitiloihin liittyviä tuotteita, kuten pumppuja, putkia ja säätöventtiilejä.