Anticon Proof

0.00 €

Anticon Proof on laadukas kondenssisuojattu aluskate. Anti’con Proof-aluskate rakentuu viisikerroslaminaatista: Runko on valmistettu lujasta HDPE-verkosta. Tämän tukiverkon avulla saadaan tuotteelle hyvä vetolujuus ja mekaaninen kestävyys. Tukiverkon yläpintaan on laminoitu vesitiivis polyeteenikalvo. Aluskatteen tiivistä yläpintaa myöten johdetaan vedeneristeen alle joutunut vesi rakennuksen ulkopuolelle.

Tukiverkon alapintaan on laminoitu imukykyinen kuitukangas, joka pystyy sitomaan itseensä aluskatteen alapintaan tiivistyvän kosteuden. Pisarointia ei esiinny ja alapinta kuivuu nopeasti tuuletusaukkojen toimiessa.

Rullakoot:

  • 60 m²
  • 30 m²
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tectis

http://www.tectis.fi

Tectis Oy on suomalainen konserniyhtiö, joka toimii aktiivisesti myös Virossa, Ruotsissa ja Norjassa. Toimimme paikallisesti, verkostoidumme kansainvälisesti. Päätuotteitamme ovat aluskatteet, rakennuskalvot ja -paperit, sekä niihin liittyvät tiivistysmateriaalit. Tectis on ennakkoluuloton ja joustava, asialleen omistautunut perheyritys, joka on keskittynyt kokonaisvaltaiseen aluskatteiden sekä rakennuskalvojen ja -papereiden jalostukseen, tukkumyyntiin ja markkinointiin. Suomen toimintamme on keskittynyt Espoon Kauklahteen, jossa sijaitsevat tuotanto, varasto, myynti ja hallinto. Asiakaskuntaamme ovat rautakaupat, talotehtaat, rakennusliikkeet sekä yksityiset talonrakentajat ja -korjaajat koko Suomessa. Tuotteitamme on myynnissä rautakaupoissa kautta maan.