MAINOS

Aqua Nova Aqua uraaninpoisto

0.00 €

Uraani on pohjavedessä esiintyvä radioaktiivinen aine. Sen esiintyminen on yleinen ongelma, sillä porakaivovesien luonnollinen radioaktiivisuus on Suomessa selvästi korkeampi kuin muualla Euroopassa. Uraani on terveydelle haitallista joutuessaan elimistöön veden mukana. Uraania voidaan poistaa muun muassa ioninvaihtomassalla. Massa soveltuu erityisesti pienten ja keskisuurien pitoisuuksien poistamiseen. Suodattimen massa sitoo uraania tehokkaasti ja sillä voidaan poistaa uraanista yli 95 prosenttia.

Uraanin poistoon on kaksi eri laitevaihtoehtoa riippuen käsiteltävän veden määrästä. Suuren vesimäärän puhdistukseen voidaan käyttää suolaelvytteistä, automaattisella ohjainkeskuksella varustettua suodatinta. Ohjain huolehtii suodatinmassan elvyttämisestä ennalta määrättynä ajankohtana. Tämä ratkaisu soveltuu uraanin poistamiseen kokonaisen asuinkiinteistön käyttövedestä.

Pienen vesimäärän puhdistukseen voidaan käyttää tiskipöydän alle asennettavaa suodatinpulloa, jossa on määräajoin vaihdettava massa. Tämä on sopiva ratkaisu silloin, kun halutaan poistaa vain keittiön hanasta tuleva vesi. Laite mitoitetaan uraanin määrän ja veden kulutuksen mukaan tapauskohtaisesti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aqua Nova Oy

http://www.aquanova.fi

Aqua Nova Oy / A-pumput on vuonna 1979 perustettu yritys, jossa työskentelee 18 vedenkäsittelyn ammattilaista. Toimialueena on koko Suomi.
 Toimintamme perustana ovat laadukkaat tuotteet, oma kokoonpano- ja asennuspalvelu, nopea toimitusaika sekä osaava ja palvelualtis henkilökunta. Aqua Nova maahantuo ja valmistaa vedenkäsittelytuotteita sekä uima-allaslaitteita kotitalouksiin, kunnille ja teollisuuteen. Lisäksi maahantuomme PVC-tuotteita ja vedenkäsittelykemikaaleja tukkureille, jälleenmyyjille, vesiosuuskunnille ja julkisille hankintaorganisaatioille.