Arctic Finland House Arctic Basic 1800

0.00 €

Arctic Finland House tuo nyt markkinoille pienemmän paljun joka sopii jokaiseen talouteen. Puinen palju tuo oman säväyksensä pihallesi. Oli sitten -30 astetta pakkasta tai keskikesä, niin voit olla varma että Arctic Finland Housen paljun tarjoaa sinulle ikimuistoisen hetken.

Palju säilyy ympäri vuoden ulkona.Talveksi palju on hyvä peittää, jotta suurin osa lumesta jäisi ulkopuolelle.Voit nauttia paljusta niin talvella kuin kesälläkin. Puinen palju on mahdollisuus upottaa terassille, asentaa suoraan maalle tai jopa nostaa laiturille.Vain mielikuvitus on rajana.

Arctic Basic 1800 palju on valmistettu 40 mm kuusesta.Pyöreällä pontilla valmistetut kuusipuut ovat sidottu toisiinsa kahdella sään kestävällä metallipannalla. Paljun kyljessä olevissa pannoissa on kiristys ja löysennys vaihtoehto, jotta paljusi toimii ympäri vuoden.

  • Halkaisija: 180 cm
  • Materiaali: kuusi 42 mm öljytty / ruostumattomat teräspannat
  • Hlö kapasiteetti: 6 hlö
  • Paketti sisältää: Merialumiinikamiina (ulkoinen) ja istuinpenkit
Jaa sosiaalisessa mediassa

Arctic Finland House

http://www.arcticfinland.com

Arctic Finland House Oy on jo vuodesta 1996 suunnitellut, valmistanut ja myynyt grillikotia, huvimajoja, saunoja, paviljonkeja, tynnyrimajoja, tynnyrisaunoja, keinuja ja kaivoja. Arctic Finland House Oy:n juuret tulevat Suomen lapista ja pääkonttori sijaitsee nykyään Tampereella.