Arctic Finland House Arctic Delux

0.00 €

Arctic Delux ulkoallas on ulkoaltaiden aatelia. Tynnyrin kaunis muotoilu ja tarkka suunnittelu on pitkän kehitystyön tulos. Komposiitti- tai puuverhoilu, saniteettiakryylinen sisusta ja ulkopuolinen merialumiinikamina luovat yhdessä täydellisen ulkoaltaan jossa voit rentoutua perheesi ja ystäviesi kanssa ilman murheita ja velvotteita.

Arctic Deluxin sisusta on rakennettu käyttäen saniteettiakrylliä. Tämän ansiosta palju on todella helppo ja nopea puhdistaa. Kestävän sisustan ansiosta sinun ei tarvitse murehtia paljun kestävyydestä. Saniteettikrylli on läpi värjättyä eli vaikka vahingossa naarmuttaisit kylpytynnyriä niin sen voi paikata.

Ulkoinen merialumiinikamina kierrättää lämmintä vettä kaminan sisältä ulkoaltaaseen. Tällä tavoin allas lämpenee nopeasti ja kylpytynnyriin mahtuu huomattavasti enemmän ihmisiä kuin että kamina olisi kylpytynnyrin sisäpuolella. Tarjoamme myös vaihtoehtona sähköisen lämmityksen. Tällä tavalla allas on aina lämmin ja voit nauttia kylvystä heti kun se vain sinulle sopii.

  • Halkaisija: 2080mm
  • Korkeus: 960mm
  • Materiaali: Lasikuituvahvistettu akryyli
  • Istuimet: 6 – 8 istuinta
  • Paino (tyhjänä) 325 kg
  • Vesitilavuus: 1500-1600 l

Lisävarusteina saatavilla: kansi, kansiteline, uretaanieristys, suodatusjärjestelmä ja ledivalot 3 kpl

Arctic Finland House

http://www.arcticfinland.com

Arctic Finland House Oy on jo vuodesta 1996 suunnitellut, valmistanut ja myynyt grillikotia, huvimajoja, saunoja, paviljonkeja, tynnyrimajoja, tynnyrisaunoja, keinuja ja kaivoja. Arctic Finland House Oy:n juuret tulevat Suomen lapista ja pääkonttori sijaitsee nykyään Tampereella.