Arke Civik

0.00 €

CIVIK on valmistettu kuvioidusta ja pehmitetystä teräksestä, mustana (RAL 9017), valkoisena (RAL 9010) tai harmaana (RAL 9006).
Alumiinista ja polyuretaanista tehty kaide on musta kuten myös levy, joka toimii liukastumisen ja kulumisen esteenä askelmissa.

Portaaseen kuuluu porrastasanne, jonka ansiosta sen asennus on mahdollista minkä muotoisiin ja kokoisiin porrasaukkoihin tahansa.

Pyörimissuunta, myötä- tai vastapäivään, päätetään asennushetkellä.
Korkeuden laskemiseksi katso kokoamisohjeet tai käänny myyntihenkilökunnan puoleen.

Ostamalla yhden tai useamman lisänousun portaan korkeus yltää 376 cm:in asti (huomio: on välttämätöntä hankkia lisäPYLVÄÄT ja -KAITEET!). Pyynnöstä toimitetaan reunakaide, 120 cm.

  • Halkaisijat ovat 120, 140 ja 160 cm
  • Portaan korkeus on säädettävä välillä 252 ja 305 cm
Jaa sosiaalisessa mediassa

Fontanot

http://www.fontanot.info/fi/index.html

Fontanot tarjoaa Sinulle portaita ja kierreportaita, mitkä sopivat erilaisiin ympäristöihin eleganssinsa ja tyylinsä puolesta. Pitkä kokemuksemme on käytössäsi: kiitos modulimitoitettujen tuotteittemme, voimme tarjota vaihtoehdon lähes joka tilanteeseen korkealuokkaisilla tuotteillamme, mitkä sointuvat yhteen kaikentyyppisen arkkitehtuurin kanssa. Valitse porras tai kierreporras, mikä vastaa parhaiten Sinun makuasi ja etsi Sinua lähin myyntipiste. Valitse mieluisesi tuote, kirjoita postinumerosi ja löydät myyntipisteen, jossa voit käsin koskea Fontanot porras- ja kierreporrasmalleihin.