Arke Kloè

0.00 €

KLOE’ on valmistettu yhdistämällä teräksen värejä kuten musta (RAL 9017), valkoinen (RAL 9010) tai harmaa (RAL 9006) vaaleasta (luonnonvärinen) tai tummasta pyökistä valmistettuihin askelmiin.

Puun kaltainen alumiiniydin käsijohde on valmistettu PVC:stä ja sitä on saatavilla vaalean tai tumman värisenä, askelman väriin yhdistettynä.

Kaiteeseen kuuluu maalatusta teräksestä valmistetut pystypinnat ja sen suuntaisesti asennetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaapelit.

Mustien portaiden viimeistelyt ovat mustia ja harmaiden portaiden viimeistelyt harmaita ja valkoisia. KLOE’ -portaiden korkeutta voidaan säätää 253 cm:stä 306cm:iin.Hankkimalla joitakin lisäosia, portaiden korkeus saavuttaa jopa 377 cm.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Fontanot

http://www.fontanot.info/fi/index.html

Fontanot tarjoaa Sinulle portaita ja kierreportaita, mitkä sopivat erilaisiin ympäristöihin eleganssinsa ja tyylinsä puolesta. Pitkä kokemuksemme on käytössäsi: kiitos modulimitoitettujen tuotteittemme, voimme tarjota vaihtoehdon lähes joka tilanteeseen korkealuokkaisilla tuotteillamme, mitkä sointuvat yhteen kaikentyyppisen arkkitehtuurin kanssa. Valitse porras tai kierreporras, mikä vastaa parhaiten Sinun makuasi ja etsi Sinua lähin myyntipiste. Valitse mieluisesi tuote, kirjoita postinumerosi ja löydät myyntipisteen, jossa voit käsin koskea Fontanot porras- ja kierreporrasmalleihin.