Arke Komoda

0.00 €

KOMODA-portaiden korkeutta, porrasaskelmaa ja kiertoa voidaan säätää asennuksen aikana. Porrasaukkoon sovittamisen lisäksi suorakulmaiset muodot yhden tai kahden kierron kanssa ovat mahdollisia.

Askelmat ja käsijohteet on tehty vaaleasta (luonnollinen) tai tummasta pyökistä. Metalliosat on maalattu mustiksi (RAL 9017), valkoisiksi (RAL 9010) tai harmaiksi (RAL 9006). Mustien portaiden viimeistelyt ovat mustia ja harmaiden portaiden viimeistelyt harmaita ja valkoisia.

Kaiteeseen kuuluu maalatusta teräksestä valmistetut pystypinnat ja sen suuntaisesti asennetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaapelit.

KOMODA -portaiden korkeutta voidaan säätää 191cm:stä 303 cm:iin.Hankkimalla joitakin lisäosia, portaiden korkeus voi saavuttaa jopa 373 cm.

  • 12 askelman erilainen asetelma (13 nousua) ja porrasaskelmien valinta,
  • KOMODA 74 18:sta 22 cm:iin, tai
  • KOMODA 89 22:sta 26 cm:iin,
  • tekee 156 erilaisen porrasmallin valmistamisen mahdolliseksi.
Jaa sosiaalisessa mediassa

Fontanot

http://www.fontanot.info/fi/index.html

Fontanot tarjoaa Sinulle portaita ja kierreportaita, mitkä sopivat erilaisiin ympäristöihin eleganssinsa ja tyylinsä puolesta. Pitkä kokemuksemme on käytössäsi: kiitos modulimitoitettujen tuotteittemme, voimme tarjota vaihtoehdon lähes joka tilanteeseen korkealuokkaisilla tuotteillamme, mitkä sointuvat yhteen kaikentyyppisen arkkitehtuurin kanssa. Valitse porras tai kierreporras, mikä vastaa parhaiten Sinun makuasi ja etsi Sinua lähin myyntipiste. Valitse mieluisesi tuote, kirjoita postinumerosi ja löydät myyntipisteen, jossa voit käsin koskea Fontanot porras- ja kierreporrasmalleihin.