Aronen Itaca

0.00 €

Itaca on näyttävä tehokas hissiluukullinen takkakasetti. Itacan hissiluukku on varustettu kahdella erikseen säädettävällä vastapainolla, joilla hissiluukun toimintaa voidaan säätää. Itacan saa haluttaessa tuulettimella varustettuna. Tuuletin levittäää lämpimän ilman tasaisesti koko huonetilaan.

Kasettia on saatavissa kolmea eri kokoa, 80-100- 120 cm leveänä ja 15-16-17 Kw tehoisena. Lasi on saranoitu myös pystysuunnassa joka helpottaa lasin puhtaanapitoa. Kasetti on varustettu asennuspyörillä, joiden varassa Itacan voi vaivatta rullata täsmällisesti oikealle paikalleen.

Aronen J & K Oy

http://www.aronen.net/

Aronen J & K Oy on erikoistunut puuliesien, takkojen, takkasydänten, kamiinoiden, keskuslämmityspuuliesien kauppaan - niin kotiin kuin vapaa-ajanasuntoon ja kesäkeittiöön. Tuomme Italiasta, Espanjasta, Ranskasta, Saksasta ja Belgiasta, kattava valikoimamme sisältää laadukkaita ja näyttäviä tuotteita moneen makuun. Aronen J & K Oy - kotiin ja asumiseen liittyvien tuotteiden sekä ammattilaislaatuisten rauta- ja maatalouskauppatuotteiden maahantuontia ja tukkukauppaa jo yli 20 vuotta.