Aronen Ituren

0.00 €

Ituren on käänteentekevä takkakasetti sanan varsinaisessa merkityksessä. Kasetin luukku liukuu halutessasi vaivattomasti piiloon kasetin alle, jolloin voit nauttia aidosta avotakan tunnelmasta. Keraamisen tyylikkäästi koristellun tulipesän kulmat on pyöristetty, mikä osaltaan helpottaa takan puhtaanapitoa.

Iturenin saa haluttaessa tuulettimella varustettuna. Tuuletin levittäää lämpimän ilman tasaisesti koko huonetilaan. Kasettia on saatavissa kahta eri kokoa, 80-100 cm leveänä ja 10 ja 12 Kw tehoisena. Kasetti on varustettu asennuspyörillä, joiden varassa Iturenin voi vaivatta rullata täsmällisesti oikealle paikalleen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aronen J & K Oy

http://www.aronen.net/

Aronen J & K Oy on erikoistunut puuliesien, takkojen, takkasydänten, kamiinoiden, keskuslämmityspuuliesien kauppaan - niin kotiin kuin vapaa-ajanasuntoon ja kesäkeittiöön. Tuomme Italiasta, Espanjasta, Ranskasta, Saksasta ja Belgiasta, kattava valikoimamme sisältää laadukkaita ja näyttäviä tuotteita moneen makuun. Aronen J & K Oy - kotiin ja asumiseen liittyvien tuotteiden sekä ammattilaislaatuisten rauta- ja maatalouskauppatuotteiden maahantuontia ja tukkukauppaa jo yli 20 vuotta.