Atlantic Alfea Hybrid Duo Oil

0.00 €

Atlantic Alfea Hybrid Duo Oil on nimensä mukaisesti hybridi lämmityslaite, joka ottaa lämpöenergian pääasiassa ilmasta ja toissijaisesti öljystä.Siinä on siis yhdistettynä ilmavesilämpöpumppu ja öljykattila.

Kaikilla ilmavesilämpöpumpuilla on oltava joku apulämmönlähde erittäin kovien pakkasten varalle, kun pelkän lämpöpumpun teho ei riitä kattamaan kaikkea talon ja käyttöveden lämmitystä. Tavallisilla ilmavesilämpöpumpuilla tuo lisälämmönlähde on sähkövastus. Atlantic Hybridissä se on öljy.

Atlantic Hybridin lämpöpumpun teho on 11, 14 tai 16kW ja öljypolttimen 25kW.

Atlantic Suomi

http://atlantic.fi/

Atlantic Group on Euroopan johtava uusiutuvien energianlähteiden hyödyntämiseen ja lämmönvaihdintekniikkaan erikoistunut yritys, jonka juuret ovat Ranskan länsirannikolla vuodessa 1968. Atlantic Suomi on Atlanticin virallinen maahantuoja Suomessa, ja se tuo saatavillesi Atlanticin energiataloudelliset ja ekologisesti kestävät, eri energialähteisiin perustuvat ratkaisut kaikkiin lämmitystarpeisiin niin omakoti-, rivi- kuin kerrostalokiinteistöissä. Saatavilla on yksistään uusiutuvaa energiaa käyttäviä sekä uusiutuvaa ja fossiilista energiamuotoa rinnan hyödyntäviä järjestelmiä, joiden käyttäjille ympäri maailman tarjoutuu tilaisuus säästää lämmityskuluissa ja pienentää ekologista jalanjälkeään Atlanticin pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen myötä. Atlantic sijoittaa nelisen prosenttia liikevaihdostaan tutkimus- ja kehitystyöhön, jonka tuloksena se tuottaa kiristyvät päästömääräykset alittavia, innovatiivisia ja uusimpaan teknologiaan perustuvia lämmitysratkaisuja.