AURA-päätyreunatiili

0.00 €

AURA-päätyreunatiilelllä viimeistellään AURA-tiilikaton päädyt. Oma päätyreunatiili löytyy kaikille AURA-tiililaaduille.

 

Menekki:

Päätyreunatiiliä asennetaan 1 kpl / tiilirivi eli n. 3 kpl/m , limitys 45-105 mm.

Asennus:

Päätyräystäillä ruoteet suositellaan katkaistavaksi reunatiiliä myöten, kun koko lape on valmis. Ruoteiden päähän kiinnitetään suunnitelman mukainen laudoitus, ja räystään reuna viimeistellään joko päätyreunatiilillä tai päätyräystäspellillä.

Päätyreunatiilten asennusta varten otsalauta asennetaan max. 30 mm ruoteiden yläpuolelle. Asennus aloitetaan katkaisemalla alimman päätyreunatiilen yläpäästä siten, että päätyreunatiili on ensimmäisen tiilirivin hyötypituuden mittainen.

Päätyreunatiilien asennusta jatketaan tiilijaon mukaisesti. Yläpäässä reunatiilet, päätekappale ja harjatiili sovitetaan yhteen ja tarvittaessa leikataan harjatiiltä. Päätyreunatiilet kiinnitetään otsalautaan ruuvaamalla AURA-päätyreunatiiliruuveilla tai naulaamalla AURA- kattotiilinauloilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

A-Tiilikate

http://www.a-tiilikate.fi/

A-Tiilikate Oy on puhtaasti suomalainen perheyritys, joka toimii betonialalla jo toisessa polvessa. Hannu Hakala, Heli Väliharju ja Marko Rauhala luotsaavat uuden ajan betonialan yritystä. Yrittäminen ja vastuunkanto ovat meille arkipäivää.