Avec Minimal

0.00 €

Oven listaton asennustapa ja piilotetut saranat tekevät ovesta huomaamattoman. Myös huoneeseen avautuva ovi asennetaan käytävän seinäpintaan samaan tasoon käytävälle avautuvien ovien kanssa. Tiivistetty ja magneettilukittu AVEC MINIMAL -ovi on lähes äänetön sulkea.

AVEC MINIMAL -ovien mitoituksessa on huomioitava huolellisesti oven avautumissuunta. Sisäänpäin avautuvat ovet eivät käytäväseinään asennettuna voi koskaan avautua yli 90 astetta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Avec

http://www.avec-ovet.fi

Oviemme ulkonäkö ja tekniset yksityiskohdat toteutetaan asiakasta arvostaen. Olkoon vaatimuksena selkeys, eleettömyys tai runsaus, ovemme vastaavat haasteeseen. Hyvät materiaalit ja korkeatasoiset yksityiskohdat luovat tunnelmaa ja yhdistävät ovemme osaksi tilan kokonaisilmettä. AVEC -ovien lisäksi voitte hankkia kauttamme edustamiamme italialaisia LualdiPorte-, Ferrerolegno- ja Adielle -ovia sekä Haapsalu Uksetehtaan ovia. Edustamme myös italialaisia Colombodesign -heloja. Tutustu laajoihin liukuovivalikoimiimme. Hidastukset, monet ulkonäköideat ja asennustavat ovat uusinta uutta ovilla sisustamisessa. Myös seinän sisään liukuviin oviin saatte samaa AVEC-designia.