Basso kivitalo Bravo

0.00 €

Bravo on selkeälinjaisen tyylikäs talo, jossa sisäänkäyntiaula on rakennuksen pitkällä sivulla. Näin Bravo soveltuu hyvin myös niille tonteille, joissa sisääntulosuunta on talon päädystä. Sisäänkäynnin yhteydessä olevasta valoisasta portaikosta on käynti kodikkaaseen yläaulaan ja parvekkeelle.

Bravo tarjoaa tunnelmalliset puitteet niin intiimille illanvietolle kuin suuren luokan sukujuhlillekin. Olohuone ja ruokailutila muodostavat suuren yhtenäisen tilan, jota tulisija rytmittää onnistuneesti. Olohuoneesta on käynti pihalle suurten ikkunaovien kautta.

Yläkerran kaikissa makuuhuoneissa on ranskalaiset parvekkeet suurilla pariovilla. Hauskoilla ikkunoilla maustettu saunaosasto sijaitsee rakennuksen päädyssä, josta on käynti puutarhaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Basso kivitalo

http://bassotalo.fi

Takaamme asiakkaillemme parhaan lopputuloksen rakentamalla kohteet pääosin omilla työntekijöillä, mukaanlukien talotekniikka- ja suunnitteluammattilaiset. Basso Building Systems Oy työllistää n. 70 henkilöä. Basson ammattilaisketju ulottuu suunnittelusta viimeistelytöihin. Maxit yhdistyi maaliskuussa 2008 osaksi ranskalaista Saint-Gobain-konsernin Weber rakennustuotesektoria. Saint-Gobain kuuluu sadan maailman suurimman teollisuuskonsernin joukkoon. Maxit näkyy ja kuuluu nyt Suomessa Weberinä. Samana vuonna Basso Building Systems Oy irtaantui omaksi yhtiöksi ja vastaa kuluttajille suunnatun kivitaloliiketoiminnan kehittämistä osana Weberin jakeluketjua.