MAINOS

Basso kivitalo Presto

0.00 €

Tälle modernille kaupunkitalolle tuovat ilmettä parvekkeet ja terassit. Presto istuu erinomaisesti myös kapealle kaupunkitontille. Suuret terassit sekä päädyssä että pääsisäänkäynnin vieressä muodostavat ylellisen kesäolohuoneen.

Sisääntuloaula aukeaa kahden kerroksen korkuisena ja suuret lasipinnat korostavat tilan tuntua. Olohuone ja keittiö muodostavat suuren ja edustavan kokonaisuuden, jota korostaa ulkoseinälle sijoitettu avotakka. Makuuhuoneet ja saunatilat on sijoitettu yläkerran rauhaan. Vanhempien makuuhuoneessa on suuri parveke ja tilava erillinen vaatehuone.

Linjakas ja suoraviivainen arkkitehtuuri tekee Prestosta yhden suosituimmista kaupunkipientaloista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Basso kivitalo

http://bassotalo.fi

Takaamme asiakkaillemme parhaan lopputuloksen rakentamalla kohteet pääosin omilla työntekijöillä, mukaanlukien talotekniikka- ja suunnitteluammattilaiset. Basso Building Systems Oy työllistää n. 70 henkilöä. Basson ammattilaisketju ulottuu suunnittelusta viimeistelytöihin. Maxit yhdistyi maaliskuussa 2008 osaksi ranskalaista Saint-Gobain-konsernin Weber rakennustuotesektoria. Saint-Gobain kuuluu sadan maailman suurimman teollisuuskonsernin joukkoon. Maxit näkyy ja kuuluu nyt Suomessa Weberinä. Samana vuonna Basso Building Systems Oy irtaantui omaksi yhtiöksi ja vastaa kuluttajille suunnatun kivitaloliiketoiminnan kehittämistä osana Weberin jakeluketjua.