Big Green Egg grilli – Mini

0.00 €

Huippukokkien suosima Big Green Egg on hiiligrilli, uuni, sekä savustin – ja slow cookingin taituri.

Markkinoiden monipuolisin grilli Big Green Egg on kotikulinaristin unelma, jolla grillataan, paistetaan, haudutetaan, savustetaan ja paahdetaan; jolla leivotaan leivonnaisia, leipää ja pizzaa täysin säädettävässä lämpötilassa. Big Green Egg -grillillä voi valmistaa terveellisesti käytännöllisesti katsoen kaikkia ruoka-aineita ja ruokalajeja kevyesti grillatusta lihasta tai herkullisesta kalasta aina rapeaan pizzaan tai herkullisiin jälkiruokiin asti.

Big Green Eggin salaisuus piilee sen kestävässä ja lämpöä eristävässä keraamisessa pinnassa, jonka ansiosta grillin lämpötilaa voidaan ohjata ja haluttu lämpötila voidaan säilyttää useiden tuntien ajan – hiiliä lisäämättä. Eristävä keraaminen materiaali mahdollistaa tarkan lämmönsäätelyn alhaisillakin lämpötiloilla, (95 – 180°C), jolloin esimerkiksi kalkkuna, kinkku, lammas, kana, ribsit tai muut grillattavat suosikkiruoat saavat mahdollisimman mehevän maun.

Big Green Eggin keraaminen runko-osa sekä kansi on päällystetty säänkestävällä lasitetulla pinnoitteella. Keramiikka luovuttaa tasaisen lämmön, jonka ansiosta valmistettava ruoka on täydellisen mehukasta.

  • 5 eri kokovaihtoehtoa
  • lämpötilamittari kannessa
  • saatavissa erittäin laaja lisävarustevalikoima
Jaa sosiaalisessa mediassa

Big Green Egg

https://www.biggreenegg.eu/fi/

Big Green Egg grillin esikuva on yli 3000 vuotta vanha aasialainen ruoanvalmistusastia, kamado. 1950-luvulla amerikkalaiset veivät kamadon Japanista Amerikkaan. 1970-luvulla - kiitos amerikkalaisen avaruusohjelman - materiaalien kehitys oli huimaa. NASA:n tarkat standardit vaativat huippuluokan laatua keraamisilta materiaaleilta.

Big Green Egg seurasi tätä kehitystä ja huomasi, että nämä materiaalit ovat erinomaisia kamadojen valmistukseen. Keksintö johti nykyaikaisen Big Green Egg grillin syntymiseen. Yritys aloitti toimintansa Atlantassa vuonna 1974. Tänä päivänä näitä ylivertaisia hiiligrillejä myydään vuosittain tuhansia ja taas tuhansia ympäri maailman.

Big Green Egg hiiligrillejä on saatavilla seitsemää eri kokoa; Mini, Small, Medium, MiniMax Large, X-Large ja 2Xlarge. Lisäksi kaikkiin malleihin on saatavilla suuri määrä erilaisia lisäosia kaikenlaisiin grillaustarpeisiin.