MAINOS

Biolan Hevonkakkakomposti

Biolan hevonkakkakomposti on luonnonmukainen ja hygieninen kompostoidusta hevosenlannasta valmistettu maanparannuskomposti. Se vilkastuttaa maan pieneliötoimintaa ja lisää kasvualustan humuspitoisuutta. Hevonkakkakomposti sisältää myös runsaasti pitkävaikutteisia ravinteita, joten kasvien lannoitustarve vähenee. Ravinnesuhteiltaan Hevonkakkakomposti soveltuu erityisen hyvin kaikkien monivuotisten kasvien maanparannukseen. Hevonkakkakomposti on maanparannusaine, eikä sitä suositella sellaisenaan istutus- tai kylvömullaksi. 
 
Pakkauskoko: 45l säkki
 
Käyttökohteet
Maanparannukseen
  • ruusuille ja muille koristekasveille
  • mansikalle ja marjapensaille
  • hedelmäuille
  • perunalle ja kasvimaan kasveille
  • kasvihuoneeseen
  • perustettavalle nurmikolle
Jaa sosiaalisessa mediassa

Biolan Oy

http://www.biolan.fi/

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita, joiden käyttö vähentää ihmisen päivittäisen elämän aiheuttamaa ympäristökuormitusta.

Kestävä kehitys on Biolanilla elämäntapa. Kestävän kehityksen arvomaailman mukaisella sekä kierrätysraaka-aineita hyödyntävällä tuotekehityksellä  olemme pyrkineet suunnittelemaan ja valmistamaan ekologisemman elämän tuotteita ja ratkaisuja jo yli 45 vuoden ajan. Puutarha-, huonekasvi- ja ekologisen asumisen tuotteemme ovat korkealuokkaisia ja niiden valmistuksessa on otettu huomioon luonnonmukaisuus ja kestävyys.

Kansainvälisyys on keskeinen osa Biolanin liiketoimintaa: omat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa kehitysprojekteissa ympäri maailmaa.