Cembrit Kaakeliluja

0.00 €

Varma vedeneristys nopeasti ja edullisesti

Cembrit Kaakeliluja on molemmilta puolilta valmiiksi vedeneristetty märkätilalevy, jonka valitsemalla rakentaja säästää työajassa ja kustannuksissa. Kaakelilujaa käyttäessä voi siis olla varma, että vesieristettä on riittävästi jokapuolella levyn pintaa. Kaakeliluja ei kaipaa erillistä vedeneristysmassaa, eikä siis kuivumisaikaakaan. Kaakelilujan päämateriaali kuitusementti on tiivistä ja ääntä eristävää, mutta siitä valmistettuja levyjä on helppo käsitellä vaikka yhden ihmisen voimin.

Kaakeliluja sopii kylpyhuoneiden lisäksi mm. keittiöön, kodinhoitohuoneisiin, kuraeteisiin – kaikkien kaakeleiden alle. Kaakelilujassa on kaikki betonin hyvät ominaisuudet. Se täyttää Suomen rakentamismääräyskokoelman vedeneristysvaatimukset kaikilta osin. Lisäksi sillä on paras mahdollinen rakennusmateriaalin päästöluokitus M1. Se kertoo, että tuote on sisäilman kannalta päästötön ja täysin turvallinen. Kaakelilujan kiviainespohja ja käsittely antavat seinärakenteille suojan mikrobeilta ja homeelta ja hyvän paloturvallisuuden.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Cembrit

http://www.cembrit.fi

Cembrit Oy on yksi maailman suurimmista kuitusementtisten tasolevyjen valmistajista, markkinoijista ja kehittäjistä. Yritys sijaitsee Lohjan Muijalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella noin 45 kilometriä Helsingistä. Tanskalaisen Cembritin tytäryhtiönä Cembrit Oy kuuluu myös tanskalaiseen FLSmidth & Co. A/S -yritysryhmään. Cembrit Oy:n liikevaihto oli vuonna 2011 noin 35 M¤ ja henkilökuntaa noin 200. Tuotannosta noin 70 % menee vientiin. Viennin pääasiallisia kohteita ovat Pohjoismaat, Iso-Britannia, Benelux-maat, Baltian maat, Venäjä, Ranska, Yhdysvallat, Saksa, Italia, Puola ja T¨ekki. Cembrit Oy:n valmistamat levyt soveltuvat sekä uudis- että saneeraushankkeisiin. Niiden käyttökohteena ovat mm. julkisivut, väliseinät, märkätilat, sokkelit ja parvekekaiteet. Lisäksi Cembrit Oy myy aaltoprofiilisia katelevyjä. Levyjen pääasiallisena raaka-aineena käytetään sementtiä (50–70 %), selluloosaa (n. 5–15 %) ja mineraalisia täyteaineita (n. 20–40 %). Levyt eivät sisällä asbestia eivätkä kvartsia.