Danfoss DHP-A Opti

0.00 €

Danfoss DHP-A Opti ilma-vesi lämpöpumppu käyttää uutta innovatiivista teknologiaa saavuttaakseen parhaan mahdollisen vuosittaisen hyötysuhteen. Danfoss DHP-A Opti ilma-vesi lämpöpumppu kerää kiinteistön lämmitykseen tarvittavan energian ulkoilmasta, ulkolämpötilan ollessa jopa -20C.

OPTI toiminnolla varustetuissa lämpöpumpuissa älykäs säätöjärjestelmä varmistaa kompressorin optimaalisen toiminnan säädettävänopeuksisten kiertopumppujen avulla. Ulkoyksikön sulatus tapahtuu automaattisesti vain tarvittaessa.

DHP-A Opti tarjoaa kestävän, taloudellisen ja ympäristöystävällisen lämmitysratkaisun. Integroidussa kuumavesisäiliössä (180 l) käytetään patentoitua TWS -tekniikkaa, jonka avulla tuotetaan kuumaa vettä nopeammin ja energiatehokkaammin kuin perinteisellä tekniikalla. Tämä tarkoittaa parempaa lämpimän käyttöveden riittävyyttä.

DHP-A Opti on erittäin hiljainen, jolloin lämpöpumpun sijoitus on vapaammin valittavissa. Lisäyksikön avulla lämpöpumppua voidaan käyttää kiinteistön jäähdytykseen, uima-altaan lämmitykseen jne. Online-järjestelmällä voit hallita ja valvoa lämpöpumppua internetin
kautta – missä ja milloin vain.

Danfoss

http://www.danfoss.fi

Danfoss Lämpö on toimialansa johtava yritys. Se tarjoaa laajan valikoiman komponentteja ja järjestelmiä lämmön tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Tuotteet mahdollistavat hyvän sisäilmanston ja lämmityskustannusten säästön kodeissa ja muissa rakennuksissa. Luomme vahvat siteet läpi koko arvoketjun asiakkaisiimme ja liikekumppaneihimme jatkuvalla tuotteiden ja palveluiden kehitystyöllä.