De Dietrich Uno

0.00 €

UNO käyttövesivaraajat sisältävät kaikki aurinkolämmitysjärjestelmän ohjaamiseen tarvittavat komponentit valmiiksi asennettuina ja johdotettuina, jolloin UNO:n asennus on helppoa ja nopeaa.

UNO / E käyttövesivaraajalla voidaan hyödyntää aurinkoenergiaa käyttöveden tuottamisessa sähkölämmitystaloissa. UNO/E:ssä on yksi aurinkoenergialla lämmitettävä kierukka varaajan alosassa ja varaajan yläosassa vakiovarusteena sähkövastus, kun tarvitaan lisäenergiaa käyttöveden lämmittämiseen.

UNO/2 käyttövesivaraajalla voidaan hyödyntää aurinkoenergiaa käyttöveden tuottamisessa kohteissa, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja päälämmitysmuotona esim. öljy, kaasu tai lämpöpumppu. UNO/2:ssa on yksi aurinkoenergialla lämmitettävä kierukka varaajan alaosassa ja varaajan yläosassa kierukka päälämmönlähteelle, kun tarvitaan lisäenergiaa käyttöveden lämmittämiseen.

Callidukselta valmiit UNO-aurinkolämmityspaketit, joissa on mukana myös aurinkokeräimet asennustarvikkeineen ja lämmönsiirtoneste.

UNO aurinkovaraaja sisältää:

  • käyttövesivaraajan: 200 – 400 litraa mallista riippuen
  • ohjausjärjestelmän: ohjausautomatiikka ja pumppuryhmä varolaittein
  • kalvopaisunta-astia varolaitteineen
  • käyttöveden termostaattisen sekoitusventtiilin
  • sähkövastuksen (UNO 200/E: 1,5 kW, UNO 300/E: 3,0 kW ja UNO 400/E: 3,0 kW)
  • UNO/2 varaajiin sähkövastus on saatavissa lisävarusteena

De Dietrich

http://www.callidus.fi

Calliduksella on kattava valikoima aurinkokeräimiä, jotka voidaan integroida osaksi lämmitysjärjestelmää. Tyypillisesti aurinkokeräin lämmittää varaajaa, johon myös päälämmönlähde, esim. öljykattila tai lämpöpumppu, on kytketty. Päälämmönlähde kytkeytyy automaattisesti päälle vasta, kun aurinkokeräinten teho ei enää riitä veden lämmittämiseen. Oikein suunniteltu ja mitoitettu aurinkolämmitysjärjestelmä säästää sähköä, ympäristöä ja pääasiallaista lämmityslaitetta. Kesällä suuri osa käyttöveden tarpeesta voidaan usein lämmittää aurinkokeräinjärjestelmän avulla.