Dekotalo Deko 116 Perinteinen

131550.00 €

Tämän kodin lähtökohtana on aktiivisen arjen sujuminen. Huolellisella suunnittelulla on luotu puitteet turvalliselle ja toimivalle elämälle kiireenkin keskellä.

Avarassa keittiö-olohuone-kokonaisuudessa arki sujuu ja perheen yhdessäololle on tilaa. Arki sujuu, kun kaikelle tarpeelliselle on paikkansa ja kaikki kodin tilat ovat tarkkaan harkitut. Olohuoneen ja keittiön läheisyys luo hyvin toimivat puitteet erilaisille kodin juhlille. Kodinhoitohuoneessa on uloskäynti, mistä on kätevä toimittaa arjen askareita ja saunojakin pääsee vilvoittelemaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Dekotalo

http://www.dekotalo.fi

Haaveiletko viihtyisästä, pohja- ja sisustusratkaisuiltaan toimivasta, tyylikkäästä ja ammattitaidolla rakennetusta muuttovalmiista omakotitalosta, mutta et uskalla ryhtyä vaativaan rakentamisprojektiin? Dekotalo tarjoaa stressittömän ja luotettavan ratkaisun: valitse mieleisesi pohja laajasta talomallistostamme, suunnittele mieleisesi sisustus, kirjoita yksi sopimuspaperi ja anna tämän jälkeen ammattilaistemme rakentaa unelmiesi talo perustuksista viimeistä silausta myöten muuttovalmiiksi puolestasi. Takaamme, että rakentamisaikataulu pitää eikä budjettisi ylity yllättävistä kuluista. Laadun takeeksi kodillesi myönnetään vielä kattava takuu.