Dekotalo Deko 165 Perinteinen

184490.00 €

Tästä ajattomasta kodista huokuu toimivuus ja käytännöllisyys. Julkisivujen tarkkaan harkittu selkeys luo tähän kotiin arvokkuuden tuntua.

Heti sisään tultaessa avautuu kodin sydän, valoisa olohuone ja toimiva iso keittiö. Yläkerran makuuhuoneen voi jättää toteuttamatta, jolloin olohuone muuttuu korkeaksi, entistäkin avarammaksi tilaksi. Kodinhoitohuone on reilun kokoinen, jossa arjen askareet on helppo toimittaa. Talo on helppo sijoittaa myös kapealle lähiötontille, sillä isot ikkunat avautuvat etu- ja takapihalle.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Dekotalo

http://www.dekotalo.fi

Haaveiletko viihtyisästä, pohja- ja sisustusratkaisuiltaan toimivasta, tyylikkäästä ja ammattitaidolla rakennetusta muuttovalmiista omakotitalosta, mutta et uskalla ryhtyä vaativaan rakentamisprojektiin? Dekotalo tarjoaa stressittömän ja luotettavan ratkaisun: valitse mieleisesi pohja laajasta talomallistostamme, suunnittele mieleisesi sisustus, kirjoita yksi sopimuspaperi ja anna tämän jälkeen ammattilaistemme rakentaa unelmiesi talo perustuksista viimeistä silausta myöten muuttovalmiiksi puolestasi. Takaamme, että rakentamisaikataulu pitää eikä budjettisi ylity yllättävistä kuluista. Laadun takeeksi kodillesi myönnetään vielä kattava takuu.