Designtalo Aulanko 146

0.00 €

Arkkitehtuuriltaan moderni ja pelkistetyn skandinaavinen Aulanko on laatua ja helppoutta arvostavan valinta. Yhdellä sopimuksella saat muuttovalmiin rapatun talon aina julkisivua myöten valmiina.

Aulanko-taloissa kiven ja puun parhaat puolet yhdistyvät edustavasti. Mallien pintamateriaalina käytetty kivi on lähestulkoon ikuinen ja puinen runko ekologinen. Kestävyyden ohella rapatun kivipinnan etu on sen huoltovapaus. Julkisivultaan rapatun, puurunkoisen talon hyvä puoli on myös sen kohtuullinen hinta, joka on noin viidenneksen edullisempi kuin kivitalolla.

Avaimet käteen -periaatteella toimitettavan Aulanko 146 -valmistalon pohjaratkaisua voit helposti muunnella esimerkiksi sisäseiniä siirtämällä tai poistamalla. Osa pohjasta voidaan myös tarpeen mukaan kääntää tai peilata.

  • Kerrosala 146 m2, huoneistoala 122 m2
  • Perusmallissa 5 h, k, khh, sauna, tekninen tila ja varasto

Design-Talo

http://www.100vapaalla.fi/

Design-Talon loma-asunnot on suunniteltu suomalaiseen vapaa-aikaan: omaa maisemaa on päästävä ihailemaan jokaisena vuodenaikana ja ulkona on voitava olla mahdollisimman paljon.

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi loma-asunnon toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä Design-Talosi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Saat Design-Talosi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suomalaisten arkkitehtien suunnittelemat talomallit ovat tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Suomen arvostetuimmilta toimittajilta valitsemasi kiinteät kalusteet, kodinkoneet, mieleisesi sisustusmateriaalit ja tulisijat kuuluvat Design-Talosi hintaan.

Design-Talon kätevän extranetin ansiosta voit seurata oman loma-asuntosi edistymistä rennosti nojatuolista käsin, vaikka tonttisi olisi satojen kilometrien päässä.