Designtalo Aulanko 191

0.00 €

Arkkitehtuuriltaan moderni ja pelkistetyn skandinaavinen Aulanko on laatua ja helppoutta arvostavan valinta. Yhdellä sopimuksella saat muuttovalmiin rapatun talon aina julkisivua myöten valmiina.

Muuttovalmiiksi rakennettavan Aulanko 191 -talopaketin kaikki neljä makuuhuonetta sijatsevat yläkerrassa. Muuttamalla sisäseinien paikkoja erillisiä huoneita saadaan tarpeen mukaan lisääkin.

  • Kerrosala 191 m2
  • Huoneistoala: alakerta 81 m2 + yläkerta 79 m2 = 160 m2
  • Perusmallissa 5 h, k, khh, vh, sauna ja tekninen tila
Jaa sosiaalisessa mediassa

Design-Talo

http://www.100vapaalla.fi/

Design-Talon loma-asunnot on suunniteltu suomalaiseen vapaa-aikaan: omaa maisemaa on päästävä ihailemaan jokaisena vuodenaikana ja ulkona on voitava olla mahdollisimman paljon.

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi loma-asunnon toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä Design-Talosi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Saat Design-Talosi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suomalaisten arkkitehtien suunnittelemat talomallit ovat tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Suomen arvostetuimmilta toimittajilta valitsemasi kiinteät kalusteet, kodinkoneet, mieleisesi sisustusmateriaalit ja tulisijat kuuluvat Design-Talosi hintaan.

Design-Talon kätevän extranetin ansiosta voit seurata oman loma-asuntosi edistymistä rennosti nojatuolista käsin, vaikka tonttisi olisi satojen kilometrien päässä.