Designtalo Aulanko 227

0.00 €

Arkkitehtuuriltaan moderni ja pelkistetyn skandinaavinen Aulanko on laatua ja helppoutta arvostavan valinta. Yhdellä sopimuksella saat muuttovalmiin rapatun talon aina julkisivua myöten valmiina.

Aulanko-taloissa kiven ja puun parhaat puolet yhdistyvät edustavasti. Mallien pintamateriaalina käytetty kivi on lähestulkoon ikuinen ja puinen runko ekologinen. Kestävyyden ohella rapatun kivipinnan etu on sen huoltovapaus. Julkisivultaan rapatun, puurunkoisen talon hyvä puoli on myös sen kohtuullinen hinta, joka on noin viidenneksen edullisempi kuin kivitalolla.

Avaimet käteen -periaatteella toimitettavan Aulanko 227 -valmistalon alakerrassa keittiö, ruokailuhuone ja olohuone muodostavat ison yhtenäisen tilan. Halutessasi voit muuttaa pohjan ratkaisuja talon suunnitteluvaiheessa.

  • Kerrosala 227 m2
  • Huoneistoala: alakerta 99 m2 + yläkerta 84 m2 = 183 m2
  • Perusmallissa 5 h, k, khh, 2 vh, sauna ja tekninen tila
Jaa sosiaalisessa mediassa

Design-Talo

http://www.100vapaalla.fi/

Design-Talon loma-asunnot on suunniteltu suomalaiseen vapaa-aikaan: omaa maisemaa on päästävä ihailemaan jokaisena vuodenaikana ja ulkona on voitava olla mahdollisimman paljon.

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi loma-asunnon toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä Design-Talosi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Saat Design-Talosi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suomalaisten arkkitehtien suunnittelemat talomallit ovat tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Suomen arvostetuimmilta toimittajilta valitsemasi kiinteät kalusteet, kodinkoneet, mieleisesi sisustusmateriaalit ja tulisijat kuuluvat Design-Talosi hintaan.

Design-Talon kätevän extranetin ansiosta voit seurata oman loma-asuntosi edistymistä rennosti nojatuolista käsin, vaikka tonttisi olisi satojen kilometrien päässä.