Designtalo IsoPiippola 168

0.00 €

IsoPiippola on yksinkertaisesti toimiva valmistalo. Mallien ratkaisut ja huoneiden sijoittelu on suunniteltu erityisesti suurempien perheiden tarpeita ajatellen. Malliston pienimmässäkin talossa makuuhuoneita on yhteensä neljä. IsoPiippola-malleissa riittää tilaa ja omaa rauhaa kaikille!

Kun asukkaita on paljon, tarvitaan myös säilytystilaa reilusti. Kaikkiin IsoPiippola-malleihin kuuluukin yksi tai useampi erillinen vaatehuone. Jakamalla kaksikerroksisten mallien yläkerran tiloja tarpeen mukaan saa malleja helposti muokattua mieleiseksi.

Muuttovalmiiksi rakennettavan IsoPiippola 168 -talopaketin yläkerrassa on neljä makuuhuonetta. Huoneiden määrään voit vaikuttaa talon suunnitteluvaiheessa.

  • Kerrosala 168 m2
  • Huoneistoala: alakerta 71 m2 + yläkerta 67 m2 = 138 m2
  • Perusmallissa 5 h, k, khh, vh, sauna ja tekninen tila
Jaa sosiaalisessa mediassa

Design-Talo

http://www.100vapaalla.fi/

Design-Talon loma-asunnot on suunniteltu suomalaiseen vapaa-aikaan: omaa maisemaa on päästävä ihailemaan jokaisena vuodenaikana ja ulkona on voitava olla mahdollisimman paljon.

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi loma-asunnon toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä Design-Talosi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Saat Design-Talosi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suomalaisten arkkitehtien suunnittelemat talomallit ovat tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Suomen arvostetuimmilta toimittajilta valitsemasi kiinteät kalusteet, kodinkoneet, mieleisesi sisustusmateriaalit ja tulisijat kuuluvat Design-Talosi hintaan.

Design-Talon kätevän extranetin ansiosta voit seurata oman loma-asuntosi edistymistä rennosti nojatuolista käsin, vaikka tonttisi olisi satojen kilometrien päässä.