MAINOS

Designtalo Kaustinen 150

0.00 €

Kaustinen on Design-Talon kunnianosoitus perinteiselle suomalaiselle puutalorakentamiselle. Malleissa toistuvat perinnetalojen parhaat puolet: tilojen käytännöllinen jakaminen, kookkaat makuuhuoneet sekä luonteva yhteys ympäristöön.

Kaikki Kaustinen-talomallit ovat yksikerroksisia. Mikäli tontin koko ja muoto sallii, voi malleihin liittää autotallin tai -katoksen suoraan osaksi taloa. Sekä talleissa että katoksissa on myös varastotila esimerkiksi polkupyöriä ja puutarhatyökaluja varten.

Avaimet käteen -periaatteella toimitettavan Kaustinen 150 -valmistalon peruspohjassa on neljä makuuhuonetta. Halutessasi voit muunnella pohjaa ja esimerkiksi kasvattaa olohuonetta poistamalla väliseinän.

  • Kerrosala 150 m2
  • Huoneistoala 130 m2
  • Perusmallissa 5 h, k, khh, vh, sauna ja tekninen tila
  • Saatavissa myös yläkertavarauksella
Jaa sosiaalisessa mediassa

Design-Talo

http://www.100vapaalla.fi/

Design-Talon loma-asunnot on suunniteltu suomalaiseen vapaa-aikaan: omaa maisemaa on päästävä ihailemaan jokaisena vuodenaikana ja ulkona on voitava olla mahdollisimman paljon.

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi loma-asunnon toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä Design-Talosi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Saat Design-Talosi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suomalaisten arkkitehtien suunnittelemat talomallit ovat tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Suomen arvostetuimmilta toimittajilta valitsemasi kiinteät kalusteet, kodinkoneet, mieleisesi sisustusmateriaalit ja tulisijat kuuluvat Design-Talosi hintaan.

Design-Talon kätevän extranetin ansiosta voit seurata oman loma-asuntosi edistymistä rennosti nojatuolista käsin, vaikka tonttisi olisi satojen kilometrien päässä.