Designtalo Långvik 202

0.00 €

Långvik on Design-Talon arkkitehtonisesti rohkea, muuttovalmis uutuusmalli. Kadun puolelle talo on ylväs, pihan puolelle yksityisyyttä suojaava. Ennakkoluulottoman ja edustavan malliston erikoisuus on makuuhuoneiden ylle rakennettava tilava parvi. Talon muihin oleskelutiloihin yhteydessä olevalla parvella on myös ranskalainen parveke, joka antaa pikantin lisän rakennuksen julkisivuun.

Långvik 202 -talopaketissa on neljä makuuhuonetta. Sisäseiniä siirtämällä huoneiden kokoa voi helposti muuttaa. Yhdistettyyn olohuoneeseen ja ruokailutilaan avautuu näkymä parvelta.

  • Kerrosala 202 m2
  • Huoneistoala: alakerta 146 m2 + parvi 19 m2 = 165 m2
  • Perusmallissa 5 h, k, khh, vh, parvi, sauna, tekninen tila ja 2 varastoa

Design-Talo

http://www.100vapaalla.fi/

Design-Talon loma-asunnot on suunniteltu suomalaiseen vapaa-aikaan: omaa maisemaa on päästävä ihailemaan jokaisena vuodenaikana ja ulkona on voitava olla mahdollisimman paljon.

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi loma-asunnon toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä Design-Talosi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Saat Design-Talosi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suomalaisten arkkitehtien suunnittelemat talomallit ovat tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Suomen arvostetuimmilta toimittajilta valitsemasi kiinteät kalusteet, kodinkoneet, mieleisesi sisustusmateriaalit ja tulisijat kuuluvat Design-Talosi hintaan.

Design-Talon kätevän extranetin ansiosta voit seurata oman loma-asuntosi edistymistä rennosti nojatuolista käsin, vaikka tonttisi olisi satojen kilometrien päässä.