Designtalo Piippola 136a

0.00 €

Tiloiltaan toimiva muuttovalmiskoti Piippola huokuu kodikkuutta. Talomallien käytännölliset ja kustannustehokkaat ratkaisut tekevät arjesta sujuvan ja mukavan. Malliston talojen kaikki neliöt ovat tehokkaasti käytössä. Esimerkiksi keittiö on kaikissa malleissa suunniteltu niin, että siihen mahtuu isompikin ruokapöytä. Kodinhoitohuoneen koossa ja varustelussa taas on huomioitu myös lapsiperheen tarpeet.

Avaimet käteen -periaatteella toimitettavan Piippola 136a -valmistalon sisäänkäynti on talon päädyssä. Sisäseiniä siirtämällä voit halutessasi vaikuttaa huoneiden määrään ja kokoon.

  • Kerrosala 136 m2
  • Huoneistoala 118 m2
  • Perusmallissa 5 h, k, khh, vh, sauna ja tekninen tila
  • Saatavissa myös yläkertavarauksella
Jaa sosiaalisessa mediassa

Design-Talo

http://www.100vapaalla.fi/

Design-Talon loma-asunnot on suunniteltu suomalaiseen vapaa-aikaan: omaa maisemaa on päästävä ihailemaan jokaisena vuodenaikana ja ulkona on voitava olla mahdollisimman paljon.

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi loma-asunnon toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä Design-Talosi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Saat Design-Talosi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suomalaisten arkkitehtien suunnittelemat talomallit ovat tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Suomen arvostetuimmilta toimittajilta valitsemasi kiinteät kalusteet, kodinkoneet, mieleisesi sisustusmateriaalit ja tulisijat kuuluvat Design-Talosi hintaan.

Design-Talon kätevän extranetin ansiosta voit seurata oman loma-asuntosi edistymistä rennosti nojatuolista käsin, vaikka tonttisi olisi satojen kilometrien päässä.