MAINOS

Designtalo Ruissalo 175

0.00 €

Design-Talon Ruissalo henkii modernia maalaisromantiikkaa. Katettu kuisti sisäänkäyntinä, ruokailuerkkeri ja koristeelliset ikkunanpuitteet luovat aistikkaan kokonaisuuden, jonka ensivaikutelma on kotoisan lämmin.

Valitsemalla mallin ulkovuoraukseen vaaka-pysty-vaaka-laudoituksen voit halutessasi korostaa mallin vanhahtavaa tyyliä. Kuten vanhoissa hirsikartanoissa, myös Ruissalo-malleissa on kaikissa 1 1/2 -kerrosta. Halutessasi voit tilata oman Ruissalosi yläkertavarauksella. Se tarkoittaa, että voit viimeistellä toisen asuinkerroksen käyttöön itse.

Avaimet käteen -periaatteella toimitettavan Ruissalo 175 -valmistalon alakerrassa sijaitsevat keittiö, olohuone ja ruokailutila.

  • Kerrosala 175 m2
  • Huoneistoala: alakerta 80 m2 + yläkerta 66 m2 = 146 m2 
  • Perusmallissa 5 h, k, khh, 2 vh, sauna ja tekninen tila
  • Saatavissa myös yläkertavarauksella
Jaa sosiaalisessa mediassa

Design-Talo

http://www.100vapaalla.fi/

Design-Talon loma-asunnot on suunniteltu suomalaiseen vapaa-aikaan: omaa maisemaa on päästävä ihailemaan jokaisena vuodenaikana ja ulkona on voitava olla mahdollisimman paljon.

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi loma-asunnon toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä Design-Talosi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Saat Design-Talosi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suomalaisten arkkitehtien suunnittelemat talomallit ovat tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Suomen arvostetuimmilta toimittajilta valitsemasi kiinteät kalusteet, kodinkoneet, mieleisesi sisustusmateriaalit ja tulisijat kuuluvat Design-Talosi hintaan.

Design-Talon kätevän extranetin ansiosta voit seurata oman loma-asuntosi edistymistä rennosti nojatuolista käsin, vaikka tonttisi olisi satojen kilometrien päässä.