Designtalo Tammisaari 186

0.00 €

Tammisaari tuo mieleen vanhojen herraskartanoiden ryhdikkyyden ja juhlavuuden, modernilla tavalla. Kaikissa Tammisaari-malliston taloissa pääsisäänkäyntiä reunustavat jyhkeät pylväät. Talojen sivuilla ja takana harjakattoiset terassit sekä parvekkeet antavat rakennukselle ryhtiä.

Avaimet käteen -periaatteella toimitettavan Tammisaari 186 -valmistalon pohjan ratkaisuja on helppo muunnella perheesi tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi.

  • Kerrosala 186 m2
  • Huoneistoala: alakerta 83,5 m2 + yläkerta 69,5 m2 = 153 m2
  • Perusmallissa 5 h, k, khh, vh, sauna ja tekninen tila

Design-Talo

http://www.100vapaalla.fi/

Design-Talon loma-asunnot on suunniteltu suomalaiseen vapaa-aikaan: omaa maisemaa on päästävä ihailemaan jokaisena vuodenaikana ja ulkona on voitava olla mahdollisimman paljon.

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi loma-asunnon toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä Design-Talosi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Saat Design-Talosi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suomalaisten arkkitehtien suunnittelemat talomallit ovat tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Suomen arvostetuimmilta toimittajilta valitsemasi kiinteät kalusteet, kodinkoneet, mieleisesi sisustusmateriaalit ja tulisijat kuuluvat Design-Talosi hintaan.

Design-Talon kätevän extranetin ansiosta voit seurata oman loma-asuntosi edistymistä rennosti nojatuolista käsin, vaikka tonttisi olisi satojen kilometrien päässä.