Designtalo Tapiola 218

0.00 €

Tapiola on valmistalojen joukossa ainutlaatuinen uutuus. Vain Design-Talolta saat nyt muuttovalmiin talon, jossa hintaan kuuluu valmis kellari. Kellarikerroksessa sijaitsevat sauna ja pesutilat. Malleissa Tapiola 206 ja 218 kellari on muilta osin pinnoittamatonta tilaa, joka viimeistellään käyttötarkoituksen mukaan.

Kun Tapiola-malli rakennetaan rinnetontille, kellaritiloihin voidaan ikkunapinta-alan puolesta sijoittaa myös asuintiloja. Tasamaalle rakennettaessa kellaritilat kannattaa valjastaa esimerkiksi harrastushuoneiksi tai vaikka ylelliseksi kotiteatteriksi.

Tapiola 218 -talopaketin ylemmässä kerroksessa sijaitsevat asuintilat. Keittiöstä ja olohuoneesta saat yhtenäistä tilaa muuttamalla keittiön muotoa.

  • Kerrosala 218 m2
  • Huoneistoala: 1. kerros 137 m2 + kellari 55 m2 = 192 m2
  • Perusmallissa 5 h, k, khh, vh, sauna ja tekninen tila
Jaa sosiaalisessa mediassa

Design-Talo

http://www.100vapaalla.fi/

Design-Talon loma-asunnot on suunniteltu suomalaiseen vapaa-aikaan: omaa maisemaa on päästävä ihailemaan jokaisena vuodenaikana ja ulkona on voitava olla mahdollisimman paljon.

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi loma-asunnon toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä Design-Talosi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Saat Design-Talosi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suomalaisten arkkitehtien suunnittelemat talomallit ovat tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Suomen arvostetuimmilta toimittajilta valitsemasi kiinteät kalusteet, kodinkoneet, mieleisesi sisustusmateriaalit ja tulisijat kuuluvat Design-Talosi hintaan.

Design-Talon kätevän extranetin ansiosta voit seurata oman loma-asuntosi edistymistä rennosti nojatuolista käsin, vaikka tonttisi olisi satojen kilometrien päässä.