MAINOS

Dimplex 2NC9 700 lämmönsäätimen vastaanottomoduuli

Langaton lisäyksikkö Dimplex Unique-lämmittimien tila-ohjaus ja säästölämpötilan asetukseen Nobö HUB:illa.

Dimplexin Unique-lämmittimiin asennettava vastaanotin. Mukavuuslämpötila asetetaan lämmittimen termostaatista, ja pudotuslämpötila Nobö HUB:ista. Jäätymissuojalämpötila on kiinteä +7 °C Haluttu tila, mahdollinen pudotuslämpötila ja toiminta-ajat asetetaan HUB:ssa. Termostaatti voidaan ohjata mukavuus-, pudotus-, jäätymissuoja- sekä pois-tilaan.

Tekniset tiedot:

  • Vastaanotinmoduuli
  • Tyyppi 2NC9 700
  • Radiotaajuus: 868,4 MHz
  • Dimplex Unique-lämmittimiin
  • Säästötilan ja säästölämpötilan asetus Nobö HUB:illa
  • Snro 81 309 11
Jaa sosiaalisessa mediassa

Glen Dimplex / Dimplex

http://www.glendimplex.fi/fi

Dimplex on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki, laajalla tuotevalikoimalla. Dimplex lämmittimet valmistetaan tehtaallamme Stjördalissa, Trondheimin lähistöllä, ja tuotteitamme on saatavilla useimmilla sähköurakoitsijoilla.

Dimplex edustaa laadukasta muotoilua ja toimivuutta ja tarjoaa ratkaisuja peruslämmittimistä aina älykkäisiin ohjausjärjestelmiin.

Sähkölämmittimien lisäksi, Dimplex kuuluu maailman johtaviin lämpöpumppuvalmistajiin. Glen Dimplex Nordic:n tuotevalikoima pohjoismaiden markkinoilla kattaa ilma- ja maalämpöpumput sekä vesikiertoiset puhallinkonvektorit niin lämmitykseen kuin viilennykseen. 

Lämpöpumppujen ja Norjassa tuotettujen sähkölämmittimien lisäksi, Dimplex on ainutlaatuisen patentoidun teknologian johdosta, maailman johtava sähkötakkojen valmistaja.

Dimplex toimittaa lämmitysratkaisuja, jotka soveltuvat pohjoisiin oloihin ja tarjoaa erilaisia ratkaisuja lämmitykseen useimpiin rakennuksiin, niin korjaus- kuin uudisrakentamiseen.